Principesa Moștenitoare, în vizită la Uzinele Dacia

Miercuri, 8 octombrie 2014, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a vizitat Uzinele Dacia, de la Mioveni, la invitația președintelui-director general al Dacia, domnul Nicolas Maure.

Alteța Sa Regală a vizitat departamentul Montaj, din cadrul Uzinei Vehicule Dacia, precum și departamentul Asamblaj Motoare H4 al Uzinei Mecanică și Șasiuri Dacia.

La finalul vizitei, Principesa Moștenitoare a avut o scurtă întâlnire cu mai multe angajate din cadrul Departamentului Asamblaj Motoare H4.

Dacia este unul dintre partenerii Fundației Principesa Margareta a României, susţinând, din acest an, programul naţional “Tinere Talente”. Muzicieni și artiști plastici, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 ani, lipsiţi de mijloacele financiare necesare dezvoltării carierei artistice, beneficiază, prin acest program, de o bursă în valoare de 2.000 euro, de mai multe sesiuni de mentorat, de o tabără de creaţie la Tescani, precum și de numeroase evenimente de promovare.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

11 comentarii

 1. stelian r. says:

  Traiasca ASR Principesa Margareta a Romaniei ! Nimic fara Dumnezeu !

 2. Cristian. E. says:

  Traiasca Monarhia!!!!

 3. Ion G says:

  Fără Monarhie nu mergem înainte . Stam pe loc si ne certam cine ce atributii are . Monarhia constitutionala și Parlament unicameral sunt prioritati. Nihil sine Deo.

 4. MAGDALENA GUNA says:

  MA BUCUR SA VAD CIT DE ATENTE AU LUCRATOARELE SI CU CITA ATENTIE AU ASCULTAT CUVINTELE PRINCIPESEI …..MA SURPRINDE CU CITA ADMIRATIE AU PRIVIT-O ! BRAVO AVEM MARI SPERANTE !FELICITARI DIRECTORULUI PENTRU IDEEA DE A O INVITA ACOLO ! TRAIASCA MONARHIA !!!!

 5. Edith Verinca says:

  Dumnezeu sa va umple sufletul cu prezenta Lui,cu bucurie si realizari.

 6. MIRCEA MUNTENESCU says:

  Traiasca ASR Principesa Margareta a Romaniei !

 7. Traiasca ASR Principesa Margareta a Romaniei ! Nimic fara Dumnezeu !

 8. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  PREZENTA MEMBRILOR FAMILIEI REGALE IN VIATA NOASTRA DE ZI CU ZI SI IMPLICAREA LOR IN TOATE ACTIVITATILE IMI UMPLE INIMA DE BUCURIE !
  TRAIASCA FAMILIA REGALA !

 9. roxana soreanu says:

  Traiasca ASR Principesa Margareta! traiasca Regele Mihai! traiasca Casa Regala a Romaniei si Familia Regala a Romaniei! revenirea la monarhia constitutionala ar trebui sa fie dezideratul oricarui om politic roman care vrea sa ramana in istoria tarii sale ca un patriot, si nu sa iasa din istorie pe usa din dos ca marea majoritate a politicieilor prea mici pentru a intelege ca au fost alesi pentru binele comun,nu pentru binele lor personal si al familiilor lor.

 10. NUMAI MONARHIA SI CASA REGALA A ROMANIEI MAI POATE SALVA ECONOMIA DIN STAREA DE RUINA IN CARE SE AFLA LA MOMENTUL PREZENT!TRAIASCA REGELE SI FAMILIA REGALA A ROMANIEI!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51398798
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate