Principesa Maria la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii

Joi, 3 august 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Alături de domnul dr. Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și de prof. dr. Dan Mircea Enescu, manager al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, Principesa Maria a vizitat saloanele Unității de Primiri Urgențe, a cunoscut o parte din pacienții spitalizați și a discutat cu personalul medical.

Înființată în anul 2002, Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) este o secţie independentă în structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, care asigură asistenţă medicală permanentă urgenţelor pediatrice din Bucureşti şi din întreaga ţară.

Secția a fost creată în baza unui concept nou de abordare integrată a urgenţelor medico-chirurgicale pediatrice de către un personal calificat, în spaţii special amenajate şi dotate cu echipamente medicale de ultimă generație.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

7 comentarii

 1. Florin Iancu says:

  O Monarhie constituțională?DE CE NU?

 2. Gabriela Bucur says:

  Frumoasa!!

 3. Liliana Sora says:

  Toată stima şi consideraţia pentru Familia Regală, pentru care respectul, grija, compasiunea…, arătate fiinţei umane sunt prioritare şi la loc de cinste , fără a face apel la discriminare de nationalitate, clasă socială, religie, vârstă, etc .
  ”Esenţa fericirii este sănătatea, iar a sănătăţii e credinţa.”
  Adevărat, pentru că ”sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minţii şi spiritului, ” pentru că sănătatea este baza tuturor virtuţilor sociale şi morale.
  Trăiască Regele !

 4. Cristian Sandu says:

  Mult respect!

 5. O Monarhie constituțională?DE CE NU?

 6. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Felicitări ASR Principesa Maria a României ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 7. Anghel says:

  Cu Doamna Petrișor in frunte la UPU suntem in siguranta !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797655
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate