Principesa Maria, vizită la Organizația Umanitară Concordia

principesa-maria-vizita-la-organizatia-umanitara-concordia-20-aprilie-2017-3

Joi, 20 aprilie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat atelierul ocupațional și locuințele sociale ale Casei Iuda din cadrul Organizației Umanitare Concordia.

În prima partea a vizitei, Alteța Sa Regală le-a cunoscut pe doamnele din cadrul atelierului ocupațional. Principesa Maria și-a oferit sprijinul și s-a alăturat atelierului.

De asemenea, Principesa Maria a vizitat locuințele sociale de la Casa Iuda, unde i-a întâlnit pe doi dintre beneficiarii acestui program, Geanina şi Dragoş.

Geanina a crescut în Organizația Umanitară Concordia, a terminat cursurile pentru brutar/patiser la Școala de Meserii Concordia, iar acum lucrează la o patiserie de turtă dulce din București. Dragoș face parte din organizație din anul 2000, a terminat cursurile pentru ospătar la Școala de Meserii Concordia şi urmează o şcoală postliceală pentru asistenți medicali.

În februarie 2009, Casa Iuda a devenit un loc pentru tinerii care sunt independenți și locuiesc în apartamentele sociale de aici.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a acordat Înaltul Patronaj Organizației Umanitare Concordia, în anul 2015.

Concordia este o organizație independentă, neguvernamentală și non – profit, cu un istoric de peste 26 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă. Proiectele organizației umanitare se adresează unui număr de peste 1.500 de copii și tineri în fiecare an.

principesa-maria-vizita-la-organizatia-umanitara-concordia-20-aprilie-2017-1 principesa-maria-vizita-la-organizatia-umanitara-concordia-20-aprilie-2017-2 principesa-maria-vizita-la-organizatia-umanitara-concordia-20-aprilie-2017-4 principesa-maria-vizita-la-organizatia-umanitara-concordia-20-aprilie-2017-5 principesa-maria-vizita-la-organizatia-umanitara-concordia-20-aprilie-2017-6 principesa-maria-vizita-la-organizatia-umanitara-concordia-20-aprilie-2017-7

Fotografii: Organizaţia Umanitară Concordia

1 comentariu

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Respect ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47206755
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate