Principesa Maria, vizită la MagiCamp

principesa-maria-vizita-la-magicamp-5-iulie-2017-3

Miercuri, 5 iulie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria s-a aflat la Brănești, județul Dâmbovița, unde a vizitat tabăra de vară pentru copii cu afecțiuni oncologice MagiCamp.

În prima parte a vizitei, jurnalista Melania Medeleanu, organizator și coordonator al proiectului, i-a prezentat Alteței Sale Regale întreaga activitate a Asociaţiei MagiCamp.

Principesa Maria a făcut cunoştinţă cu cei prezenţi în tabără, a vizitat locurile special amenajate şi a luat parte la activitățile desfăşurate.

De asemenea, Alteţa Sa Regală a stat de vorbă cu medicii oncologi, pediatrii, psihologii specializați, entertainerii, voluntari ai proiectului MagiCamp.

Magicamp, tabăra destinată copiilor bolnavi de cancer a fost fondată de Vlad Voiculescu și Melania Medeleanu, în iunie 2013. Tabăra se află în comuna Brăneşti din judeţul Dâmboviţa, organizatorii pregătindu-le micilor vizitatori spaţii noi în fiecare an.

principesa-maria-vizita-la-magicamp-5-iulie-2017-1 principesa-maria-vizita-la-magicamp-5-iulie-2017-2 principesa-maria-vizita-la-magicamp-5-iulie-2017-4

Fotografii © MagiCamp

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    O initiativa extem de valoroasa a celor doi fondatori, care contribuie astfel la inseninarea vietii acestor copii. Alteta Sa Regala Principesa Maria s-a dovedit mereu receptiva la astfel de initiative, fiind mereu alaturi de cauze drepte.
    Felicitari !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51853572
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate