Principesa Maria, vizită la Institutul Oncologic „Prof. dr. Al. Trestioreanu”

principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-8

Joi, 16 februarie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat Secția de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic „Prof. dr. Al. Trestioreanu” din București.

Principesa Maria a vizitat saloanele pacienților și a stat de vorbă cu fiecare dintre aceștia despre starea de sănătate, evoluția bolii și tratamentul pe care îl urmează. Fiecare discuție a fost urmată de un schimb de zâmbete și îmbrățișări.

Alteța Sa Regală a luat parte la activitățile desfășurate în sălile „Little People” și „Asociația Pavel”, unde copiii și adolescenții pacienți pictează, desenează, vizionează filme sau se joacă.

principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-1 principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-2 principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-3 principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-5 principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-6 principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-7principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-9 principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-10 principesa-maria-vizita-la-institutul-oncologic-prof-dr-al-trestioreanu-16februarie2017-foto-daniel-angelescu-c-casa-ms-regelui-11

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

3 comentarii

  1. Pantea Alexandru-Sorin says:

    Rasetele copiilor sunt ciripitul pasarilor din Gradina Raiului.

  2. Cristian Sandu says:

    Impresionant și încântător! Sănătate copiilor, încredere părinților!

  3. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407192
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate