Principesa Maria, vizită la Asociaţia Caritas din Bucureşti

Marţi, 31 octombrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat cantina socială și Casa “Sfânul Ioan” din cadrul Asociației Caritas din București.

Aici, Principesa Maria alături de doamna Maricica Cihodaru, directorul Asociației Caritas din Bucureşti, a ajutat la distribuirea mesei de prânz beneficiarilor și a stat de vorbă cu aceștia.

De asemenea, Alteța Sa Regală s-a întâlnit și cu cei 16 copii din Centrul Rezidențial de tip familial – Casa “Sfântul Ioan”.

Asociația Caritas derulează programe socio-medicale și educaționale destinate persoanelor defavorizate, oferă sprijin în cazul dezastrelor naturale și cooperare internațională, fără a face discriminări de orice tip.

Cantina Socială oferă masa zilnică de prânz pentru familii sărace, cu mulţi copii, persoane vârstnice nedeplasabile și persoane cu dizabilităţi. Proiectul include peste 70 de beneficiari zilnic.

Casa “Sfântul Ioan” este un Centru cu module de tip familial ce oferă servicii copiilor lipsiți de ocrotirea părintească ori provenind din familii care în urma dificultăților și lipsurilor nu le pot acorda îngrijirea necesară.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

7 comentarii

 1. Simona Tudorache says:

  Principesa Maria stie cum sa faca toate astea. Ma uit la AS Regala si incerc sa invat acea detasare sanatoasa cu care poti face fata sa ajuti pe cineva aflat in necaz. Mie mi se taie rasuflarea si imi vine sa cad acolo cand vad atata suferinta – iar asa e clar ca nu pot ajuta pe nimeni.
  ASR Principesa Maria are si studii de specialitate exact pentru acest sector – plus experienta acumulata – dar toate astea functioneaza la ea si datorita calitatilor innascute pe care le are pentru a reusi asa cum o face.
  Felicitari si toata admiratia pentru activitatea ASR Principesei Maria – si felicitari si numai bine pentru tot personalul care se ocupa sa tina in picioare centre ca acesta, de care o multime de oameni au atata nevoie.

 2. MULTUMESC PENTRU ANGAJAREA CARITATIVE A CASEI REGALE A ROMÄNIEI

 3. Pantea Alexandru Sorin says:

  Prima fotografie aproape ca te lasa fara cuvinte. Imaginea deznadejdii dar si a sperantei.

 4. Cristian Sandu says:

  Respect!

 5. ASR facand bucurii acestor oameni sunt bucurii si pt Alteta Sa Regala!!Nihil Sine Deo!!

 6. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Felicitări, Alteța Voastră Regală ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 7. Lidia Gheorghe says:

  Respect! Nihil sine Deo!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51852024
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate