Principesa Maria, vizită în Elveția, 30 noiembrie 2017

Alteța Sa Regală Principesa Maria a ajuns aseară, 30 noiembrie 2017, la reședința privată din Elveția a Majestății Sale Regelui Mihai. Principesa va sta alături de tatăl său până la mijlocul săptămânii viitoare.

Datorită stării de sănătate a Majestății Sale, Custodele Coroanei a decis, cu părere de rău, anularea călătoriei cu Trenul Regal de 1 Decembrie, din acest an. Călătoria simbolică a Trenului Regal pe traseul prevăzut pentru ziua de astăzi va fi reprogramată la o dată în cursul anului 2018.

6 comentarii

 1. Dumnezeu si Maica Domnului sa dea putere MS Regele Mihai l!!Traiasca Familia Regala si Casa Regala a Romaniei!!!

 2. Dumnezeu si Maica Domnului sa dea putere MS Regele Mihai l!!Traiasca Familia Regala si Casa Regala a Romaniei!!!Doamne ajuta!!!

 3. Viorica M.V. says:

  Doamne ajuta!

 4. Lucia-Florentina Negru says:

  In aceste momente dificile, familia mea si eu va transmitem toata compasiunea noastra, toata energia pozitiva si il rugam pe bunul Dumnezeu sa vegheze asupra Majestatii Sale si sa ii lumineze drumul! Toate gandurile noastre bune sa va insoteasca! NIHIL SINE DEO!

 5. Bobeica Mimi, comuna Piatra says:

  Sanatate!

 6. Diana Lucia Zotescu says:

  Speram ca prezenta alaturi a fiicelor Sale – de aceasta data a celei mai mici fiice a Sa – sa-I redea iubitului nostru Rege forta de a invinge incercarile si suferintele cauzate de starea Sa de sanatate, astfel ca in curand sa auzim vesti mai bune de la Aubonne. Ar fi un dar nesperat sa auzim de inca o minune a Sfantului Craciun, si anume de o revenire semnificativa a starii de bine a Majestatii Sale. Ne rugam cu totii pentru Regele nostru si ii uram un Craciun linistit si plin de pace sufleteasca.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 43832910
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate