Principesa Maria și Principele Nicolae, Noaptea Învierii la Sinaia și Cluj-Napoca

Știre TVR

Cluj Today News

În timp ce Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu sărbătoresc Paștele la Chișinău, Principesa Maria și Principele Nicolae vor reprezenta Familia Regală, în Noaptea Învierii, la Sinaia și Cluj-Napoca.

Astfel, Principesa Maria va lua parte la slujba de Înviere la Mânăstirea Sinaia. A doua zi, Alteța Sa Regală va lua micul dejun pascal alături de monahii lăcașului de cult.

De asemenea, Principele Nicolae va reprezenta Familia Regală la slujba de Înviere, de la Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca, oficiată de Înalt Preasfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Principele Nicolae va participa, a doua zi, în cursul dimineții, la slujba de Înviere, de la Catedrala Greco-Catolică din Cluj-Napoca, oficiată de Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

În ultimele două decenii, Familia Regală a participat la slujbe ale Sărbătorilor de Paște în arhiepiscopii și episcopii istorice, cum sunt cele de la Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Alba Iulia sau Galați, dar și în nou-create episcopii precum cele din Giurgiu, Madrid sau Deva.

 

9 comentarii

 1. MARIA says:

  PASTE FERICIT !

 2. Prin Alteta Voastra petalele de crini s-au redeschis in inimile istovite ale romanilor patrioti! says:

  Dumnezeu sa va aiba in paza!Si Greco Catolicii sunt fratii nostrii si sunt acei care s-au aflat pe altarul jertfei anticomuniste.Recunostinta!Paste fericit Altetelorlor Voastre!Traiasca MS Regele Mihai ,a carui har ne mantueste pe toti romanii napastuiti de pretutindeni!

 3. Gabriela Bucur says:

  Paste fericit Familiei Regale aRomaniei!

 4. Comentarii pe Facebook says:

  Marian Marin Tine-l Doamne sanatos pe Principele nostru, Nicolae!
  #
  Dragos Valentin Tudose Traiasca Regele!
  #
  Sonia Milito che meraviglia
  #
  Oprescu-oderuc Magdalena Sa ne fiti alaturi, iar noi alaturi de Familia Regala a Romanaiei !

 5. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  PENTRU FAMILIA REGALA – SFINTELE PASTI CU LUMINA, SANATATE, BUCURII SI CREDINTA IN REUSITA IN TOATE ACTIVITATILE SPRE BINELE NATIUNII ROMANE !

 6. CONSTANTINA says:

  LUMINA INVIERII LUI HRISTOS SA LUMINEZE CASA REGALA A ROMANIEI SI ROMANIA!

  .PASTE FERICIT SI GRECO-CATOLICILOR FRATII NOSTRII CARE STAU IN GROPI COMUNE JERTFINDU-SI VIETILE PE ALTARUL PATRIEI,DUMNEZEU SA LE BINECUVNTEZE MEMORIA!

 7. vladut mihaela says:

  Sfanta Inviere a Domnului nostru Iisus Hristos sa- i uneasca pe romanii de pretutindeni in jurul Familiei Regale .Traiasca Casa Regala a Romaniei!

 8. Doina Grigoras says:

  HRISTOS A INVIAT !

 9. Diana Lucia Zotescu says:

  Biserica Greco-catolica din Romania, preotii si enoriasii Sai, dar si bisericile Sale, au fost indelung prigoniti, spoliati si ignorati. Ma bucur ca atat in cadrul recentei vizite la Cluj cat si acum, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Familia Regala a fost prezenta printre credinciosii mult-incercatei Biserici Greco-Catolice. Prezenta Altetelor Lor a fost un gest firesc de ‘stergere a lacrimilor de pe obraz’ pentru cei care sunt la fel de crestini si la fel de romani ca restul natiei.

  prof. Diana Lucia Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797764
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate