Principesa Maria, la Festivalul de teatru pentru elevi „Ferdinand I”

Joi, 28 mai 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a luat parte, la Școala Gimnazială „Ferdinand I” din București, la deschiderea celei de-a șasea ediții a Festivalului – concurs de teatru pentru elevi „Ferdinand I”.

Alteța Sa Regală a asistat la ceremonia de deschidere a Festivalului, precum și la câteva reprezentanții ale trupelor din învățământul primar și gimnazial.

Alături de Alteța Sa Regală s-au aflat domnul Gabriel Leahu, Secretar de stat în cadrul Ministerului Educației Naționale, domnul Constantin Trăistaru, consilier al Ministrului Educației Naționale, doamna prof. Violeta Dascălu, director al Școlii Gimnaziale „Ferdinand I”, profesori și elevi.

Juriul ediției din acest an este format din actorul Boris Petroff, actrița Crenguța Hariton, de la Teatrul Nottara din București și lect. univ. dr. Bogdana Darie, de la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Festivalul – concurs de teatru „Ferdinand I”, desfășurat în zilele de 28-29 mai 2015, se adresează elevilor din clasele I-VIII din municipiul Bucureşti și are ca scop stimularea creativităţii, a spiritului de competiţie şi a imaginaţiei elevilor din învăţământul gimnazial.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. vladut mihaela says:

    Alteta Sa Regala Principesa Maria da dovada de multa dragoste pentru elevi si preocuparile lor artistice !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797945
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate