Principesa Maria, la Festivalul Ambasadelor ONE World 2017

Joi, 7 septembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a luat parte, în Bucureşti, la gala de deschidere a celei de-a treia ediţii a Festivalului Ambasadelor ONE World.

Festivalul este realizat printr-o serie de evenimente care promovează cultura și arta diferitelor țări cu misiuni diplomatice în România. Festivalul cuprinde un program complex cu filme artistice și documentare recente din peste cincisprezece țări, ateliere, ceremonii și workshop-uri multiculturale şi degustări de preparate culinare din peste zece bucătării tradiționale, spectacole de muzică și dans cu influențe din țări precum India, Indonezia, Angola, Argentina, Brazilia, Malaezia, Vietnam, Grecia, Cuba, Iordania, Peru, Coreea de Sud, Pakistan, Armenia, China și România.

Au luat parte la evenimentul de deschidere domnul Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, doamna Cristina Tărteaţă, secretar de stat în cadrul Ministerului Turismului, membri ai Corpului Diplomatic, personalităţi ale societăţii civile, jurnalişti.

Festivalul Ambasadelor este organizat de Asociația ESCU, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe și al Comisiei Naționale pentru UNESCO, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, Ministerul Turismului, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Institutul Cultural Român, Departamentul pentru Relații Interetnice din Guvernul României.

Festivalul are loc, în Bucureşti, la Grand Hotel du Boulevard, Cinema Pro şi Parcul Titan, în perioada 7-10 septembrie 2017.

Foto: © Asociația ESCU

 

5 comentarii

 1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  CU OCAZIA SARBATORII ZILEI ONOMASTICE A ASR PRINCIPESEI MARIA, II DORESC LA MULTI ANI CU SANATATE , BUCURII SI SATISFACTII IN URMA REUSITELOR ACTIUNILOR PROMOVATE DE FAMILIA SI CASA REGALA A ROMANIEI !

  REUSITA DEOSEBITA FESTIVALULUI AMBASADELOR ONE WORLD !

 2. Altetei Sale Regale Principesei Maria, LA MULTI ANI ! cu ocazia zile de Sfanta Maria. Multa sanatate, succese in toate activitatile pe care le patroneaza sau le initiaza si multa fericire personala.

 3. La multi ani REGALI ASR Principesa Maria!!Toate cele bune!!

 4. CU OCAZIA SARBATORII ZILEI ONOMASTICE A ASR PRINCIPESEI MARIA, II DORESC LA MULTI ANI CU SANATATE , BUCURII SI SATISFACTII IN URMA REUSITELOR ACTIUNILOR PROMOVATE DE FAMILIA SI CASA REGALA A ROMANIEI !

 5. Tudorache Simona says:

  ASR Principesa Maria superba in albastrul regal! Felicitari pentru eleganta si tinuta !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347452
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate