Principesa Maria, la Conferința Internaţională a Femeilor Francofone

Miercuri, 1 noiembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat, la Palatul Parlamentului, la sesiunea plenară a Conferinței Internaţionale a Femeilor Francofone, desfășurată anul acesta la București.

Conferință internațională se află sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, iar anul acesta tema reuniunii a fost “Creaţie, inovaţie, antreprenoriat, creştere economică şi dezvoltare: femeile se afirmă!” și reflectă atât angajamentul concret asumat de România în calitate de țară-fanion a francofoniei în regiune, cât și interesul promovat constant de țara noastră în ceea ce privește asigurarea egalității de gen.

La conferinţă participă peste 500 de participanți din 48 de state francofone pentru a discuta teme legate de: drepturile femeilor și accesul la piața muncii, contribuția femeilor la inovație și antreprenoriat și, respectiv, leadership-ul femeilor în structurile de guvernanță economică.

Printre participanți se numără Secretarul General al Francofoniei, doamna Michäelle Jean, Președintele Republicii Mauritius, Excelenţa Sa doamna Ameenah Gurib-Fakim, miniștri și alți demnitari, lideri de organizații active în domeniul de afaceri și în promovarea egalității de gen, femei de afaceri din peste 30 de state.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

3 comentarii

  1. FÈLICITARI!!ASR Principesa Maria pt tot!!!Nihil Sine Deo!!

  2. Liliana Sora says:

    Profilul femeii puternice este conturat de dorinţa permanentă de a se autodepaşi, de a înfrunta obstacolele, de a evolua, îmbinând armonios sensibilitatea, logica, puterea de decizie şi forţa mentală cu intuiţia, creativitatea , responsabilitatea şi inteligenţa emoţională.
    ”Femeile sunt cel mai mare izvor de talent neexplorat din lume” pentru că ”…femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere.”
    Respect, admiraţie şi preţuire pentru ASR Principesa Maria şi pentru întreaga Familie Regală ! Trăiască Regele !

  3. FÈLICITARI!!ASR Principesa Maria pt tot!!!Nihil Sine Deo!!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347873
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate