Principesa Maria la Centrul “Sfânta Margareta” din București

Luni, 13 mai 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat Centrul “Sfânta Margareta” din București al Fundației ”Copii în Dificultate”.

Fundația funcționează ca sucursala din România a Fundației ”Children in Distress” din Marea Britanie și desfășoară programe de asistență și protecție pentru mai multe categorii de copii: cu dizabilități, cu boli cronice în fază terminală, infectați cu HIV/SIDA, copii cu risc de abandon familial și școlar.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a acceptat să acorde Înaltul Patronaj Fundației ”Copii în Dificultate”.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

 

 

5 comentarii

 1. Mihaela Chiripuci

  Doamne, ce minune de om ASR Principesa Maria! Fotografiile sunt pansament pe suflet…

 2. Ionela Stanescu

  Sunteti minunata!!Stiu cat de mult inseamna sprijinul emotional pentru aceste familii!Realizati,doar prin prezenta,un suport afectiv pentru parintii care lupta sa usureze viata acestor prunci!

 3. Ioana Rusu

  Cata naturalete, frumusete si simplitate se afla in Principesa Maria! M-au emotionat imaginile foarte tare si sunt sigura ca daca Romania ar fi din nou Monarhie s-ar schimba multe lucruri in bine! Traiasca Familia Regala!

 4. Deosebit respect pentru tot ce face ASR Principesa Maria!

 5. Diana Lucia Zotescu

  Fotografiile sunt profund emotionante. Alteta Sa Regala Principesa Maria este blanda ca o aripa de inger pentru suferintele acestor copii. Recunostinta si adanca admiratie si respect.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28723124
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate