Principesa Maria, la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse

Miercuri, 11 octombrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a efectuat o vizită de lucru la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, din București.

Aici, Principesa Maria a discutat împreună cu doamna secretar de stat Aurelia Grațiela Drăghici despre strategiile existente privind egalitatea de șanse între femei și bărbați, violența domestică, legislația aflată în vigoare și posibile căi de îmbunătățire, campaniile aflate în derulare, dar și despre viitoarele proiecte.

La întâlnire a participat și doamna Aurora Martin, consilier superior la Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse.

De asemenea, Principesa Maria a vizitat spațiul dedicat liniei telefonice gratuite pentru semnalarea situațiilor de violență domestică şi a stat de vorbă cu personalul care asigură buna funcționare a acestui Call Center.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

3 comentarii

  1. FELICITARI pt ASR Principesa Maria pt activitatile dedicate cu suflet pt Romania si Natiunea Romana si!!FELICITARI Casei Regale a Romaniei!!Nihil Sine Deo!!

  2. Egalitatea de sanse intre femei si barbati in Romania este inca un deziderat si, in cel mai fericit caz, un proiect generos ce este inca departe de a depasi stadiul declarativ. Este foarte bine ca Alteta Sa Principesa Maria a deschis simbolic aceasta usa care, sper eu, va conduce candva catre perfecta acoperire in realitate a acestui concept generos.

  3. Tudorache Simona says:

    N-as dori sa amintesc situatia politica din prezent – si legat de acest lucru sa spun ca ma intreb daca chiar se va face ceva pornind de la autorittea politica a momentului. Dar implicarea Casei Regale a Romaniei da un plus de speranta ca lucrurile se vor misca cumva – ca cineva care chiar vrea binele – sta cu ochii pe aceasta problema. Acest lucru chiar conteaza. Chiar daca parghiile sunt de fapt la categoria patronat, la nivel social general etc – daca se vrea – se va face ceva. Oricat de utopic ar parea. Si avem destule exemple in care atunci cand s-a dorit – s-a facut – indiferent despre ce a fost vorba. Dar trebuie, automat, implicare reala, in primul rand din partea celor care ocupa pozitiile de conducere politica in prezent – si fara a caror implicare reala, orice incercare ar semana cu o zbatere in gol.
    Felicitari ASR Principesei Maria pentru tinuta, interes si implicare.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347990
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate