Principele Radu, vizită la Tulcea și Slobozia, 11 aprilie 2016

Luni, 11 aprilie 2016, Alteța Sa Regală Principele Radu s-a aflat într-o vizită publică în municipiile Tulcea și Slobozia.

În debutul vizitei, Alteța Sa Regală s-a aflat în municipiul Tulcea.

Aici, Principele Radu a avut o întrevedere, la sediul primăriei municipiului Tulcea, cu reprezentanții autorităților locale și a vizitat, apoi, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”.

În continuarea vizitei, Principele Radu a luat parte, la Casa Avramide, la o dublă lansare de carte regală.

În cadrul evenimentului de lansare au fost prezentate volumele „Regalitatea, astăzi” de Principele Radu al României și „Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe, apărute la Curtea Veche Publishing.

În finalul evenimentului, Principele Radu a oferit autografe participanților prezenți la lansare.

Vizita Principelui Radu a continuat în municipiul Slobozia. Aici, Alteța Sa Regală s-a întâlnit, la prefectura și primăria Slobozia, cu reprezentanții autorităților locale.

Vizita la Slobozia s-a încheiat cu prezența Principelui Radu, la Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”, la prezentarea celor două volume regale, „Regalitatea, astăzi” și „Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal”, apărute la Curtea Veche Publishing.

Evenimentul de lansare s-a bucurat de prezența unui public numeros și s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite de Principele Radu.

Imagini din cadrul vizitei

Vizita la Tulcea

 

 

Vizita la Slobozia

 

2 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu

  Toti membrii Casei Regale duc o intensa activitate de promovare a ideii de mai bine prin cunoasterea istoriei reale a tarii, totul bazat pe axioma ca nimic trainic si autentic nu se poate cladi pe minciuna sau pe jumatati de adevar. Oficialitatile locale, cetatenii si tinerii liceeni sau studenti cu care Alteta Sa Regala Principele Radu se intalneste in localitatile vizitate au astfel ocazia exceptionala de a afla adevaruri elementare – dar vitale – despre devenirea noastra istorica, despre rolul esential al regilor nostri in trasarea europeana a parcursului nostru din ultimii 150 de ani.

  Sa facem astfel incat acest an 2016, atat de plin de semnificatii si aniversari de mare importanta pentru noi, sa si-o adauge si pe aceea a regasirii drumului pierdut la 30 decembrie 1947. Reinnodarea acelui fir ar fi dovada clara ca am inteles – in fine – ca acesta ar fi un pas urias pe care noi, ca natiune, l-am face inspre regasirea sinelui national.

  Nihil Sine Deo !
  Diana Lucia Zotescu

 2. Cristian Sandu

  Si, mai ales, stimata doamna Zotescu si stimati cititori, ca nu este “pionul otravit” introdus de nu stiu ce forte oculte in Familia Regala pentru a o distruge, asa cum sustin indivizi care nu au nicio legatura nici cu ideea de monarhie constitutionala, nici cu interesul national!

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28694904
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate