Principele Nicolae la ceremonia de premiere “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania”

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a luat parte, la Athénée Palace Hilton, la ceremonia de premiere a tinerilor care au finalizat nivelul de Bronz și Argint din cadrul programului “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania”. La ceremonie a participat, de asemenea, Alteța Sa Regală Principele Guillaume de Luxemburg.

Cu această ocazie, tineri din București, Brașov, Cluj Napoca, însoțiți de Lideri Award, instructori și părinți, au primit certificatele și insignele de recunoaștere internațională a activităților extrașcolare pe care le-au desfășurat în cadrul programului.

“The Duke of Edinburgh’s International Award” este un proiect de dezvoltare personală, care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, indiferent de mediul de proveniență sau de contextul economic și social. Programul își propune să-i ajute pe tineri în formarea abilităților necesare pentru a duce o viață independentă, oferindu-le șansa de a excela și de a fi recunoscuți la nivel internațional pentru meritele lor.

“The Duke of Edinburgh’s International Award”a fost creat în 1956 de către Alteța Sa Regală Principele Philip, Duce de Edinburg, programul fiind prezent, astăzi, în peste 140 de țări și teritorii.

Începând cu anul 2013, programul se află, în România, sub înaltul patronaj al Principesei Moștenitoare Margareta.

Alteța Sa Regală Principele Nicolae este ambasador al “The Duke of Edinburgh’s International Award” în România.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 43833494
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate