Primiri la Palatul Elisabeta, 13-22 iunie 2018

Miercuri, 13 iunie, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Sally Wood Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic din România. Comitetul Paralimpic se află sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu.

Joi, 14 iunie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe dl Consilier Prezidențial Laurențiu Ștefan și pe doamna Georgeta Bratu. Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au invitat musafirii la prânz. Consilierul Prezidențial Laurențiu Ștefan conduce Departamentul de Politică Internă al Administrației Prezidențiale.

Duminică, 17 iunie 2018, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe dl Dominic Chaillou, aflat în vizită privată în România. Dl Chaillou este fllolog și a dedicat aproape 30 de ani din viață susținerii României, încă din primele zile ale anului 1990. El a fost un sprijin pentru Regele Mihai I și Regina Ana și a colaborat adesea cu Fundația Principesa Margareta a României. Dl Chaillou a fost decorat în anul 2008 cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Luni, 18 iunie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Rovshan Muradov, secretar general al Centrului Internațional Nizami Ganjavi din Baku.

Luni, 18 iunie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au primit astăzi, la Palatul Elisabeta, pe Excelența Sa domnul Ramiro Fernandez Bachiller, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Spaniei la București, împreună cu soția, cu ocazia apropiatei încheieri a misiunii sale diplomatice în țara noastră.

Marți, 19 iunie 2018, Alteța Sa Regală Principea Maria a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Monica Bossef, reprezentând fundația „Open Door” și pe doamna Ramona Pintea, reprezentând fundația „Scut”.

Joi, 21 iunie, Majestatea Sa Margareta, președintele Societății române de Cruce Roșie, va primii la Palatul Elisabeta pe dl Ioan Silviu Lefter, directorul executiv al Crucii Roșii Române.

Vineri, 22 iunie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta, în numele Majestății Sale, pe ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Thailandei la București, Excelența Sa dl Sarayoot Kalayanamit, care și-a început misiunea în țara noastră cu câteva săptămâni în urmă.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241401
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate