Agenda regală, 27 aprilie – 3 mai 2023

Joi, 27 aprilie, architectul Robert Farczadi a fost primit la Castelul Regal Săvârșin de Majestatea Sa Custodele Coroanei. Întâlnirea a vizat un proiect de restaurare a patrimoniului istoric construit în Parcul Regal, cu materiale și tehnici tradiționale și folosind surse de energie ecologică. La întâlnire a participat domnul Radu Ghină, Directorul Fundației Colecția Regală.

Duminică, 30 aprilie, muzicianul Nicu Alifantis a fost primit la Castelul Săvârșin de Custodele Coroanei și de Principele Consort. În acest an, artistul a împlinit 50 de ani de carieră în muzică, film și teatru.

Marți, 2 mai, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe maiorul Gabriel Ion și pe sublocotenentului inginer Marian Ilie, reprezentând Invictus România. Echipa națională a veteranilor răniți în teatrele de operații va reprezenta țara în septembrie, la Jocurile Mondiale Invictus de la Düsseldorf.

Miercuri, 3 mai, Custodele Coroanei și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta o echipă a televiziunii naționale.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51853219
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate