Prima zi a anului

img_0334.jpg

Majestatile Lor Regele si Regina, alaturi de noi, au primit astazi copiii din Savarsin, care au venit cu sorcova, precum si corul Bisericii Adventiste, in frunte cu pastorul lor. Alaturi de ei au urat la multi ani reprezentanti ai Amicilor Regelui Mihai de la Arad, condusi de Tiberiu Dekany.

img_0328.jpg

Am inceput anul in mijlocul savarsinenilor si aradenilor. Astfel se incheie sederea noastra la Savarsin, la sfarsit de an 2007 si inceput de an 2008.

img_0346.jpg

Am citit cu bucurie fiecare din mesajele pe care le-ati trimis dumneavoastra, cititorii acestui jurnal. Cat de mica a devenit lumea! Mesaje din Australia sau Jamaica s-au asezat alaturi de cele din Lupeni sau Tandarei. In curand se va implini un an de cand blogul a fost deschis, spre a deveni un forum al ideilor si al increderii, mai ales pentru tinerii din licee sau din universitati.

img_0347.jpgimg_0353.jpg

Principesa si cu mine pretuim mult fidelitatea dumneavoastra si speram ca valorile incurajate de paginile jurnalului online sa fie de folos cat mai multora dintre dumnevoastra. Imi pare rau pentru mesajele la care nu am putut raspunde cu promptitudine. O voi face, in masura posibilitatilor.

La multi ani!

1 comentariu

  1. Dietmar Melzer says:

    Transmit intregii familiei regale romäne multä sänätate si un cälduros LA MULTI ANI pentru noul an 2008.

    Cu drag, Dietmar Melzer

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36772218
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate