Prima întâlnire

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu s-au întâlnit pentru prima oară în ianuarie 1994, la un orfelinat din București. După câteva zile, ei s-au reîntâlnit pe scena Galei UNITER.

Anul viitor, la 21 septembrie, Majestatea Sa și Principele Radu vor sărbători Nunta de Argint.

3 comentarii

 1. Viorica V.M. says:

  ✨ La multi ani regali! ✨
  Doamne ajuta!

 2. Liliana Sora says:

  Orice destin depinde de întâlniri cruciale pe care le are un om de-a lungul vieţii ! Atunci când ştii să exploatezi aceste întâlniri, atunci când se întâmplă, când tot ce este frumos, ”…tot ce este cu adevărat valoros, tot ce este plin de înțeles şi important vine din inimă,”când bunele maniere ”nu sunt doar o vorbă în vânt”, drumul mare al vieţii, spre fericire şi împlinire, este sigur
  „Prin tinereţea, graţia ei şi amprenta regală pe care o avea dădea un contrast atât de puternic cu societatea, încât evident că nu trecea neobservată“, spunea ASR Principele Radu despre imaginea ASR Principesa Margareta.
  La mulţi ani, fericiţi !

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Doamne, cat de bine stiu, din propria mea experienta, cat de radical iti poate daltui parcursul intregii vieti acea secunda binecuvantata de Ceruri a primei intalniri cu omul providential.

  Majestatea Voastra, ascultandu-Va vocea inimi care batea la unison cu acea din pieptul celui ca Va fusese harazit de Dumnezeu, ati facut cea mai buna alegere.

  Fie-Va amanduror viata binecuvantata !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30645742
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate