Prim-ministrul invitat la prânz de Custodele Coroanei

Vineri, 23 februarie 2018, Excelența Sa doamna Viorica Dăncilă, Prim-ministrul Guvernului României, a răspuns invitației la prânz a Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, la Palatul Elisabeta. Alături de Majestatea Sa s-a aflat Alteța Sa Regală Principele Radu.

A fost prima întâlnire a Prim-ministrului cu Familia Regală, de la învestirea guvernului condus de doamna Viorica Dăncilă.

Au fost discutate subiecte privind activitatea publică a Familiei Regale în vederea promovării și susținerii Președinției României la Consiliul Uniunii Europene din ianuarie-iunie 2019, continuarea numeroaselor proiecte și evenimente dedicate centenarului anilor 1918 și 1919, legătura cu Republica Moldova, precum și relațiile economice cu țările din afara continentului european.

Fotografii de Daniel Angelescu

15 comentarii

 1. Cristina Maria Ciuca

  Ce frumos gest din partea Custodelui!
  Ce mult ma bucur sa le vad impreuna si sa speram ca va fi mai bine in tara noastra!
  Doamne ajuta!

 2. gombola Liliana

  Un gest de normalitate.Iubim Casa regala a Romaniei

 3. Szidonia Kovacs, Budapesta

  Trăiască Majestatea Sa Margareta! I-a, slăvita Regină a tuturor românilor, chezașa credinței, memoriei, identității și hotarelor re-întregite ale României Mari, leagănul veșnic al neamului românesc purtător de virtuți strălucite!

 4. N Bogaceanu

  Felicitări! O întâlnire absolut normală între Majestatea Sa Regina şi Doamna Prim-Ministru. Bine ar fi să se petreacă săptămânal, ca în Regatul Unit.

 5. Grigorescu Felicia

  când mă gândesc cum a fost izgonit Regele Mihai de PSD – un om născut în România n-a putut intra în țara lui – mi se rupe inima; dar noi suntem oameni simpli, nu vrem să judecăm și dar nu putem uita

  Proiectele pentru susținerea țării sunt demne de familia regală

 6. Dr. Cecilia-Carmen Patrascan

  Toata admiratia si respectul pentru firescul lucrurilor initiate de Casa Regala!

 7. Emilian T.Vandenboer

  Majestate,
  Stimata Doamna Dancila,
  Astazi s-a realizat o surpriza exceptionala pentru natiune !
  Admir acest moment si ma bucur sincer.
  Astazi in Palatul Elisabeta s-a calcat cu dreptul !
  Dumnezeule ajuta Romania!
  Pentru Monarhie Constitutionala !
  Prentru Regatul Romaniei !
  Majestate astazi oficial s-a declarat Majestatii Voastre ca Patria are nevoie de ajutorul Majestatii Voastre.
  Dumnezeu sa apere pe Majestatea Voastra
  Cu adanc respect
  Emilian T.Vandenboer

 8. Gabriela

  Asta e una dintre diferențele dintre rege si președinte. Regele aduna poporul, președintele il divizează.

 9. Gabriela

  Respect si admiratie pentru Casa Regală Romană!

 10. Pentru renașterea neamului românesc speràm în Majestatea Sa Margareta Regina României ,unica excelență de a conduce destinul și tradițiileacestui neam!
  Vivat Regina!
  Doamne ajută!

 11. Sper sa fie de bun augur aceasta vizita al Prim Ministru V.Dancila la Palatul Elisabeta!!.MS Regina Margareta Custodele Coroanei Romaniei si ASR Principe Radu si au intans inca o data ca de nenumarate ori…..o mana pentru Romania si Natiunea Romana!!Dumnezeu sa ne binecuvanteze Regina si Tara !!Doamne-ajuta!!!

 12. Pingback: MS Margareta a discutat cu Prim-ministrul despre Centenar, Republica Moldova și susținerea Președinției României a Consiliul UE din 2019 | Monarhia Salvează România

 13. Ioana Bogdan Cataniciu

  Minunat de normal! Bine ar fi ca dna premier sa se molipseasca de la Casa Regala de corectitudine, fermitate si dragoste de TARA!

 14. Ce frumos gest din partea Custodelui Regina Margareta I. a Romäniei!
  Ce mult ma bucur sa le vad impreuna si sa speram ca va fi mai bine in Romänia!
  Doamne ajuta!
  NIHIL SINE DEO

 15. Cristian Sandu

  M-a bucurat nespus modul clar si lipsit de orice echivoc in care doamna premier Dancila a recunoscut anvergura MS Reginei!Am aflat cu satisfactie si de prezenta la Palatul Elisabeta a liderului PNL,domnul Ludovic Orban, impreuna cu doamna senator Iulia Scintei! Intreb insa pe toti liderii politici ai momentului:daca va dati seama de rolul imens pe care Majestatea Sa il poate avea pentru destinul Romaniei,de ce nu restaurati monarhia,oameni buni?

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26136024
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate