Președintele Partidului Național Liberal primit de Custodele Coroanei

Astăzi, 22 noiembrie 2017, la Palatul Elisabeta, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, a primit la prânz pe domnul Ludovic Orban, Președintele Partidului Național Liberal, liderul opoziției parlamentare. Alături de Principesa Moștenitoare s-a aflat Principele Radu.

Au fost discutate subiecte privind activitatea publică a Familiei Regale în susținerea intereselor României, precum și proiecte de viitor, în Anul Centenar 2018 și în anii care vor urma.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

 

7 comentarii

 1. Andrei says:

  Un nastur incheiat la sacou…? Nu?

 2. Este o normalitate!Astfel se intampla in toate Casele Regale din Monarhiile Europene!! Seful Casei Regale ,Regele sau Regina se intanlesc cu toti reprezentantii partidelor politice la guvernare sau opozitie!!

 3. Omul politic român care dorește să devină noul EROU NAȚIONAL, să fie binecuvântat în biserici și amintit în cărțile de istorie peste generații, este acela care VA READUCE MONARHIA ÎN ROMÂNIA (prin ASR Principesa Moștenitoare Margareta și ceilalți succesori desemnați de Rege).

  Acela care va face un PAS CONCRET pentru asta, cel care va determina Parlamentul să-și conștientizeze și să-și facă într-adevăr datoria față de Țară – acela are ÎNCREDEREA mea!

  PE ACEL OM POLITIC ÎL VOI VOTA, indiferent din ce partid face parte!

 4. Gabriela says:

  Ne dorim Regele in aceste clipe grele in tara ….

 5. Răzvan
  Va trebui să voteze poporul pentru că el prin Revoluția pe care o va face va reinstaura monarhia

  Ești naiv dacă îți imaginezi un om singur să restaureze monarhia prin puterea politică pe care o deține

 6. Doboli Ladislau, Craiova says:

  Diferenta dintre monarhie si republica este evidenta ! Un monarh are respect pt toti cetatenii, puscariasi sau nu pt ca diferenta o face legea si Bunul Dumnezeu !

 7. Viorica Iovan!Exista un precedent ..Generalul,Franco ce a pus pe Regele J.Carlos in Spania in anul 1975!Deci se poate in adunarea Constintuanta .Nu de vulg!!Pt ca nu vulgul la obligat pe MS Regele Mihai I sa abdice!Astfel ca nu este veridica ideea dvs!!!Nihil Sine Deo!!!

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47199513
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate