Președintele Austriei și Principesa Maria, la Viena

La invitația Organizației Umanitare Concordia Austria, ieri, 16 decembrie 2018, Alteța Sa Regală Principesa Maria a efectuat o vizită la Viena.

A fost a paisprezecea și ultima vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2018, după Emiratele Arabe Unite (februarie), Regatul Marocului (martie), Republica Turcia (aprilie), Regatul Hașemit al Iordaniei (aprilie), Regatul Spaniei (mai), Republica Serbia (iunie), Republica Federală Germania, Republica Portugheză, Republica Franceză (septembrie), Principatul Liechtenstein (octombrie), Confederația ElvețianăRepublica Croația (noiembrie) și Marea Britanie (decembrie).

Principesa Maria a participat la concertul caritabil al organizației, intitulat ,,Christmas Matinee”. Evenimentul este organizat anual și are drept scop strângerea de fonduri destinate proiectele sociale susținute de organizație.

Excelența Sa dr. Alexander Van der Bellen, Președintele Republicii Austria, a participat, alături de Alteța Sa Regală, la gala desfășurată la Palatul Ferstel.

Principesa Maria s-a întâlnit de asemenea cu Comitetul Director Internațional al organizației.

Organizația Umanitară Concordia asigură în cadrul proiectelor sale, servicii de îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate. Proiectele sale se derulează în București, Ploiești și Ariceștii – Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 2.000 de persoane numai în 2016.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a acordat Înaltul Patronaj Organizației Umanitare Concordia în anul 2015.

2 comentarii

  1. Felicitari,Alteta!!Sarbatori frumoase !!

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Alteta Sa Regala Principesa Maria a fost o prezenta mai mult decat dorita si potrivita la un astfel de eveniment la care insusi Presedintele Austriei a participat si I-a fost gazda. Inaltul Patronaj acordat organizatiei austriece “Concordia” de catre Alteta Sa spune multe despre profundele preocupari umanitare ale Familiei regale a Romaniei, fapt ce subliniaza si mai mult grija si patriotismul cu care Coroana Romaniei s-a aplecat catre poporul roman, in special catre persoanele defavorizate.

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40847435
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate