Președintele ales al României, invitat la prânz de Majestatea Sa

Președintele ales al României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, a fost astăzi invitat la prânz de către Majestatea Sa Regele Mihai, la Palatul Elisabeta. Alături de Majestatea Sa au fost Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu.

55 comentarii

 1. Boghina Gheorghe says:

  Am spus o in anul 90 si o repet Trebuia sa ne intoarcem la monarhie si acum eram departe de pribegie SA NE TRAIASCA REGELE si sa speram ““` …….

 2. stan mihai says:

  ma bucur de pasii pe care ii face presedintele ales domnul Klaus yohannis

 3. Josef Nagy Stadlober says:

  Domnul Isus Christos sä vä Binecuvínteze,cu Harul Säu Minunat!Josef.

 4. munteanloli@yahoo.com says:

  suntem mandri de d ul nostru presedinte si i doresc din suflet multa sanatate si rabdatie ,atentie la deciziile pe care le ia,sa nu selase influientat de nimeni si sa nu aiba incredere in oamenii care ar vrea sa l pacaleasca!nu va lasati condus de altii.

 5. marga says:

  Da, f frumos, am fost f incantata atunci, mi s-a parut ca o sa avem un altfel de presedinte, cu care sa ne mandrim, ca arata bine si ca va fi in interesul romanilor, nu al familiei lui, dar incet, incet, m-a dezamagit, nu este presedintele tuturor romanilor, se vede de la o posta ca este partinitor, si institutiile de forta ale statului, chiar daca nu primesc ordine, se manifesta slugarnic, nu sunt independente, si mai nou aud ca mai degraba reprezinta interesele unora din afara, nu ale noastre

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241632
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate