Ora Regelui XVII-XVIII

În zilele de sâmbătă, 17 și 24 noiembrie 2012, TVR1 a prezentat a șaptesprezecea și a optsprezecea ediție a emisiunii “Ora Regelui“, dedicate concertului extraordinar susținut de violonistul Alexandru Tomescu de ziua Majestății Sale.

Pe 25 octombrie 2012, de ziua Majestăţii Sale Regelui Mihai I, Fundaţia Principesa Margareta a României a organizat la Ateneul Român a cincea ediţie a concertului caritabil în beneficiul programului Tinere Talente. Concertul a fost susținut de violonistul Alexandru Tomescu şi de Ansamblul Stradivarius, dirijat de Gabriel Bebeşelea.

Al cincilea concert de gală anual al Fundației Principesa Margareta a României a cuprins “Anotimpurile”  de Antonio Vivaldi si “Anotimpurile” de Astor Piazzolla.

Ora Regelui (XVII) este acum accesibilă pe Internet la adresa http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-65437, iar Ora Regelui (XVIII) este accesibilă la adresa http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-66700

Realizatorul edițiilor: Oana Drăgulinescu
Producător: Maria Cristina Țilică

14 comentarii

 1. TVR1 Concertul lui Alexandru Tomescu, de ziua Regelui Mihai 2012
 2. Marian Ionica

  Ce pot sa spun, decat ca ma inclin in fata Magistati Sale Regele Romanilor Mihai I, si intregii Curti Regale si ca regret din tot sufletul ca nu avem o tara Monarhica.
  Cred ca tara noastra Romania, era altfel vazuta si cu siguranta eram departe.
  De aceia, cred, ca ar trebui o implicare mai ampla in viata publica, a intregii Curti Regale pentru ca vem nevoie, ca niciodata, de Magistatea sa Regele Mihai I.
  Imi doresc ca intr-un tinp cat mai apropiat Regele Mihai I, sa isi recapete locul, la conducerea tarii, pentru ca ce-i care ne conduc azi, nu stiu ce-i aia: onoare, demnitate, moralitate si mai ales credinta. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Traiasca Regele Romanilor Mihai I.

 3. Splendide evenimente! Iar Vivaldi și Piazzolla ne sunt foarte dragi și prin rădăcinile latine comune, nu numai prin genialitatea muzicii lor.
  Sănătate și noroc Casei Regale de România, sugestiv reprezentată, și prin fotografia ce însoțește comunicatul de presă!
  Viorica Bălteanu

 4. Olimpia Ionita

  Va marturisesc, Alteta… ca v-am admirat ca actor foarte mult… dar aceasta noua ipostaza a dvs chiar ma copleseste… Sanatate Familiei Regale!

 5. Valeriu Ghimpu

  Ma bucura foarte mult faptul ca exista in cadrul postului TVR-1 “Ora Regelui”
  Sper, ca prin aceasta emisiune populatia sa afle foarte multe dspre cat de utila este Romaniei Monarhia Constitutionala. Ma gandesc ca daca se vor reuni mai multe forte, mai multi politicieni de aceeasi opinie, cu aceleasi idealuri, sa putem, impreuna, determina Parlamentul Romaniei sa gaseasca solutiile pentru, ca, la nivel national sa se faca referendum pentru schimbarea formei de guvernamant din republica la Monarhie Constitutionala. Sa speram, ca, in cel mai scurt timp sa reusim sa facem acest referendum, la care sa fie invitata toata populatia din tara si din Diaspora, sa-si exprime optiunea pentru schimbarea formei de guvernamant a Romaniei.Cu totii sa ajutam la re-punerea Romaniei in matca ei normala – pe drumul ei – Monarhia Constitutionala, intoarcerea Romaniei la adevaratele valori spirituale, culturale. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 6. Gabriel Gheorghe

  Monarhia salveaza Romania !
  Este sloganul care trebuie sa ne anime pe toti in lupta pentru reconstructia Romaniei…Reconstructia, nu a betoanelor si caramizilor (utila si ea), ci a celei morale, spirituale, pe principii sanatoase, durabile, in care cinstea, valoarea si adevarul sa fie puse la locul lor…
  Cu speranta ca vor disparea discursurile demagogice prezidentiale, pline de ambitii personale si de patima politica, imi doresc pentru aceasta tara foarte greu incercata, instaurarea monarhiei constitutionale, iar TVR ar putea ajuta la aceasta cu emisiuni menite sa lamureasca cetateanul in privinta adevaratelor valori ale Monarhiei. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 7. Ioan Dragomir

  In ciorba morala in care ne sbatem mai avem,in opinia mea,o sansa:Monarhia constitutionala.Numai asa putem sa ridicam din nou ochii in Europa.Toate popoarele cu monarhie au un alt fel de a vedea viata,au o alta cultura si educatie. Fie ca Bunul Dumnezeu in Atotbunatatea Sa sa se indure de noi si sa ne aseze in rindul natiunilor binecuvintate capete incoronate. Ma inclin cu respect in fatza voatra,Majestatile voastre!

 8. vvm

  Regele, reprezentantul lui Dumnezeu pe pamant, mediatorul intre divinitate si popor, sa fie in veci. Cu iubire, VVM

 9. Tabacu Constanta

  Eu am o intrebare: Daca in zilele acestea la Bruxelles ar fi fost Majestatea Sa si nu domnul ha,ha,ha cum ar fi fost privita Romania? Iar celor care-l mai sustin in continuare pe respectivul domn ce a terfelit insasi notiunea de demnitate le doresc sa-l urmeze pe acest domn, cand va pleca, acolo unde se va duce el.

 10. Roxana Gabriela Mateescu

  ORA REGELUI este emisiunea sufletului meu! O urmaresc in fiecare sambata. Mi -a facut placere sa retraiesc clipele fermecatoare pe care am avut ocazia si onoarea sa le traiesc in seara zilei de 25 octombrie la Ateneul Roman. A fost o reala fericire sa ma aflu dupa concert in apropierea ALTELELOR VOASTRE REGALE ! DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE CASA REGALA !

 11. Salan Gheorghe

  Ultimii 65 de ani ne-au demonstrat cata mizerie economico-sociala-politica poate aduce lipsa de morala, demnitate si onoare a asazisei clasei politice. Nu mai avem nimic cinstit ,demn si profesionist in nici una din institutiile statului. Avem doar niste organizatii de tip mafiot numite impropriu partide politice, care au singura menire sa faciliteze diferitelor gunoaie umane accesul la privilegii de neimaginat intr-o societate cu o ierarhie de valori consolidata. Socot ca numai monarhia poate aseza frumos gunoaiele in tomberoane pe categorii. Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

 12. Genu Ariseanu

  La Multi Ani Majestate!, Multa sanatate sa aveti!

 13. Eu

  Monarhia constituțională ar fi cea mai buna pentru țara noastră. Trebuie sa ieșim din mizeria asta odată. PSD, PNL, PDL etc. toate sunt la fel, nu merge nimic bine, corupția e pe primul loc. Ce scop au parlamentarii și guvernanții? Ar trebui un rege căruia sa-i pese de oameni, sa-i asculte și sa dea legi în favoarea lor și a patriei, sa ridice țara, sa oprească furtul, sa ofere oamenilor o viata decenta; pana și CÂINII sunt tratați mai bine. Avem oameni care mor de foame, de frig, locuiesc sub poduri, pe străzi, se droghează, fura și cerșesc ca sa mai apuce ziua de maine! Sper ca cineva cu SUFLET sa ajungă sa conducă Romania.

 14. VASILICA URSU

  sunt convinsa ca majestatea sa regele Mihai va urca pe tronul romaniei.DUMNEZEU O SA NE AJUTE

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27501152
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate