Ora Regelui (XVI)

Sâmbătă, 10 noiembrie 2012, Televiziunea națională a prezentat a șaisprezecea ediție a emisiunii “Ora Regelui”, realizată de Bogdan Șerban-Iancu.

Sumarul:

Partea a doua a documentarului “Mihai I al României”, film cu care Televiziunea Română se mândrește. Este premiat de către Asociatia Profesioniștilor de televiziune din România, la capitolul documentar istoric, și a fost realizat de Camelia Csiki.

La Roma, Principesa Moștenitoare a fost distinsă cu Marea Cruce a Ordinului Regal Sfânta Isabel a Portugaliei, pentru merite în domeniul caritabil.

Fotograful Regelui. Omul care se poate mândri cu cea mai mare colecție de fotografii actuale, înfățișându-l pe Regele Mihai, este Daniel Angelescu. Un reportaj de Cristina Radulescu.

Principesa Moștenitoare Margareta a oferit un interviu despre vizita pe care a făcut-o la Roma, cu câteva zile în urmă. Alteța Sa Regală a avut, în capitala Italiei, câteva întâlniri importante pentru România.

Emisiunea poate fi vizionată pe Internet, la adresa:

http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-63366

7 comentarii

 1. Comentarii pe Facebook (I) says:

  #
  Doina Marin RESPECT!
  #
  Virgiliu Maltese doar ca George al VI era mai scund, dar asemanarea este imediat remarcabila 🙂
  #
  Rosca Florian RESPECT MAJESTATE!
  #
  Evangelos Kyrialanis Majestatea Sa Regala este unul dintre cele mai bune Regilor din lume, împreună cu regele Constantin al Greciei! Dumneavoastră Regală, Principele Radu, mă angajez devotamentul meu total pe voi și pe MS Regele Mihai I de România!
  #
  Ulcica Nineta un OM MARE
  #
  Gabryel Constantin Doamne cata de frumos este.
  #
  Mainea Maria Cel mai frumos chip de barbat , cea mai luminosa fata regala a tineretii sale ! Acum, la senectute arata la fel de minunat . Sa traiasca Regele Mihai I !
  #
  Marilena Proteasa Sa ne traiti Majestate!
  #
  Cagnolo Nogarola In poza aceasta, ca si in zilele noastre, arată ca un om integru si echilibrat !
  #
  Adrian Octavian S Alteta Voastra Regala, Principe Radu al Romaniei, sunt de parere ca ar trebui organizat REFERENDUM in Romania prin care cetatenii sa fie intrebati: “Doriti ca Romania sa devina din nou Regat?” Totodata as vrea sa va rog sa interveniti pe langa Casa Reg…See More
  #
  Dragos Cristian Frincu ULUITOR….
  #
  Doina Marin RESPECT!
  #

  Marius Macarie REGELE SI PATRIA!
  #

  Giani Apostol Monarhia salveaza Romania

 2. Cristina-Adriana Popescu says:

  Alteta Regala, suntem impresionati de frumusetea imaginilor difuzate atat de la diverse evenimente cat si interviul cu Altea Sa Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei.Felicitari si domnului Daniel Angelescu!

 3. Bucur Gabriela says:

  Regele Nostru , merita mult mai mult RESPECT .Este un exemplu ptr.””clasa noastra politica”.

 4. Bucur Gabriela says:

  Felicitari Domnului Daniel Angelescu!

 5. Este o mare bucurie să răsfoim – beneficiind de cordiala complicitate a Principelui Radu – albumul de fotografii al Casei Regale de România!
  Asemănarea fizică Majestatea Sa-Principesa Margareta-Principele Nicolae este vădită și întremătoare pentru a întezări un viitor mai bun pentru greu încercatul popor român.
  Nădejdea într-un viitor oblăduit plenar de Dumnezeu se întărește astfel, ne ajută să rezistăm vremurilor tulburi.
  NIHIL SINE DEO rămâne un memento perpetuu!
  Viorica Bălteanu

 6. Atata timp cat nimeni si niciodata,nu a abrogat Constitutia din 1923,nu avem nevoie de referendum,de drept,Romania este Monarhie! Traiasca Regele si Patria!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51398505
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate