Ora Regelui LX

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, la ora 13, TVR1 transmite cea de-a șaizecea ediție a emisiunii “Ora Regelui”.

Sumarul (reluare a ediției din 23 martie 2013):

Documentarul „Întoarcerea Regelui”, realizat de Camelia Csiki în anul 2008. Filmul relatează două evenimente pe care le-a trăit în acel an Majestatea Sa, precum şi povestea castelelor Peleş şi Pelişor, unde a copilărit Regele Mihai şi de unde a plecat în exil.

Colecţia Familiei Regale – lucrări de artă contemporană donate Majestăţii Sale Regelui Mihai, bijuterii de familie, cărți, ordine și medalii, costume populare vechi sau „obiecte de suflet” (dintre puţinele pe care a reuşit să le mai păstreze după ce a fost trimis în exil). Reportaj realizat de Camelia Csiki cu ajutorul Alteţei Sale Regale Principele Radu.

Există multe voci care susţin şi cred că monarhia constituţională este sistemul salvator pentru valorile şi tradiţiile României. Una dintre aceste voci este Vasile Astărăstoaie – preşedintele Colegiului Medicilor din România. Interviu realizat de Maria Cristina Ţilică.

3 comentarii

  1. Liliana si Calin Buzea

    Astazi se implinesc 17 ani de la casatoria Altetei Voastre Regale cu Altata Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta. Au fost 17 ani de lumina, de caldura si de dragoste. La multi ani fericiti!

  2. Roxana Gabriela Mateescu

    Reluarile tuturor emisiunilor ORA REGELUI imi sunt foarte dragi ! Cu multa placere astept si editia de astazi !

  3. Mohora Cristina

    Recomand tuturor sa urmareasca emisiunea Ora Regelui chiar daca isi modifica programul de sambata in jurul orei 13-14. Nu pentru informatiile primite in emisiune, pe care poate le-am mai primit si cu alte ocazii ci pentru ca ajuta la ridicarea stimei de sine a persoanei care priveste. Cine nu se simte umilit in Romania Democrata sa nu se uite la Ora Regelui.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 24287836
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate