Ora Regelui (495)

TVR 1 – sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 14.30 / TVR Internațional – sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 16.00 / TVR Moldova – joi, 23 iunie 2022, ora 16.00

De Ziua Națională a Independenței, Familia Regală a călătorit în patru județe, cu Trenul Regal, pentru a le mulțumi oamenilor care și-au oferit ajutorul în criza generată de pandemie și în cea declanșată de conflictul armat din Ucraina.

­­Custodele Coroanei și Principele de Wales au vizitat un centru din București destinat refugiaților.

Ziua copilului la Palatul Elisabeta a fost dedicată micuților refugiaţi din Ucraina şi celor asistaţi de Fundaţia Regală Margareta a României.

Doi studenți eminenți de la Academia de Studii Economice din București au devenit bursieri regali.

La a șasea Gală a Furnizorilor Casei Regale a României, Principele Radu a felicitat organizația pentru modul în care membrii ei au făcut față dificultăților din ultimii doi ani.

Echipa României care a participat la Jocurile Invictus de la Haga a adus acasă medalii și a demonstrat că deviza militarilor răniţi în misiunile de luptă din Irak și Afganistan ”De neînvins” îi reprezintă. 

Timp de nouă zile, începînd din 1 iulie, EUROPAfest, eveniment sub Înaltul Patronaj al Familiei Regale, va aduce în București muzicieni din 40 de țări. 

Editor de imagine: Nicolaie Cernat / Redactor: Diana Ilica / Producător: Lidia Voicu / Realizatori: Adelina Dumitrescu, Camelia Csiki

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45645927
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate