Ora Regelui (580)

TVR 1 – sâmbătă, 3 februarie 2024, ora 14.30 / TVR Internațional – sâmbătă, 3 februarie 2024, ora 17.15 / TVR Moldova – joi, 8 februarie 2024, ora 16.00

Opt studenți cu rezultate remarcabile la învățătură au primit câte o bursă regală. Împărțite între tineri din România și Moldova, bursele sunt acordate pe de o parte, studenților de la Academia de Studii Economice și de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, iar pe de altă parte, celor de la Universitatea de Stat și de la Universitatea Tehnică din Chișinău.

În cadrul ceremoniei de la Palatul Elisabeta, antreprenori români și companii internaționale au primit certificatul de furnizor regal, un vot de încredere pentru profesionalismul lor.

Anual, de Ziua veteranilor din teatrele de operații, are loc Duatlonul Regal Invictus, una dintre competițiile la care participă militari și civili de toate vârstele, pentru promovarea sportului. ”Cupa Bujorul Românesc”, destinată pasionaților de ciclism, e organizată de Ziua Eroilor, iar Ștafeta Veteranilor Invictus își încheie misiunea de Ziua Armatei, la Carei.

Asociația Voluntarilor Invictus este susținută, cu devotament, de Familia Regală a României, chiar și la competițiile internaționale, Principele Radu fiind alături de sportivii militari la fiecare ediție a Invictus Games.

Bătălia Bucureștiului, o lectie aproape uitată despre Primul Război Mondial, a fost predată de Asociația de Reconstituiri Istorice ”Ferdinand I”.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51348317
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate