Ora Regelui (426)

TVR 1 – sâmbătă, 30 ianuarie 2021, ora 14.30 (4 februarie, ora 2.55) / TVR International – sâmbătă, 30 ianuarie 2021, ora 17.00 / TVR Moldova – marți, 2 februarie 2021, ora 16.00

Crăciunul care tocmai a trecut a fost al 20-lea pe care Familia Regală l-a sărbătorit la Săvârșin. De o bună perioadă, Domeniul Regal nu reprezintă doar căminul familiei, ci și mediul de lucru, din care Majestatea Sa Margareta și Principele Radu s-au conectat la evenimentele la care au participat. Timp de aproape un an, pandemia ne-a dictat tuturor alte reguli de viață decît cele obișnuite.

Povești personale, evenimente de familie și chiar întâlniri oficiale internaționale s-au petrecut în mediul virtual. Așadar, Alteța Sa Regală Principele Radu povestește online, în „Ora Regelui”, cum a reușit Familia Regală să își continue proiectele în această perioadă și ce intenții are pentru următorii ani.

Redifuzarea ediției din 19 decembrie 2020

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

3 comentarii

 1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

 2. Urmäresc cu mult interes si suflet fiecare emisiune a ” Orei Regelui”.
  MULTUMESC, pentru fiecare cuvänt frumos zis la sfärsitul emisiunii in timpul
  acesta greu de viatä impreunä cu boala COVID-19, care ne face viata foarte grea.Trăiască MS Margareta a Romäniei – Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !
  DANKESCHÖN, MULTUMESC Majestät, Prinz RADU von Rumänien für die gefühlsvollen Worte am Ende diser TV-Sendung-ORA REGELUI.
  BLEIBT GESUND, MAJESTÄT -RÄMÄNETI SÄNÄTOSI, MAJESTATE
  Freundliche & herzliche Grüße,
  Ihr, Dietmar Melzer
  -Deutschlnad/Germania/Germany-

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Orice intalnire cu Familia Regala, chiar si una prin skype intermediata prin grija TVR – in speta de talentatul om de televiziune Bogdan Serban-Iancu, este deosebita, mult dorita si implinatoare pe plan sufletesc si informational. Mii de multumiri.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 32626986
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate