Ora Regelui CLXXII

Ora Regelui CLXXII poate fi vizionată aici.

Sâmbătă, 27 februarie 2016, Televiziunea națională a prezentat ediția cu numărul o sută șaptezeci și doi a emisiunii „Ora Regelui”. TVR 1 și TVR Moldova, ora 15, TVR International, ora 16.30. Redactor, Mircea Mitrofan, Realizator, Camelia Csiki, Producător, Lidia Voicu.

Emisiunea a fost reluarea ediției difuzată în ziua de 5 decembrie 2015.

Gazda emisiunii este Palatul Regal, care a fost centrul puterii monarhice în România timp de aproape 100 de ani, de la sosirea Principelui Carol în ţară până în 30 decembrie 1947.

Sumarul:

– La 140 de ani de la naşterea sa, Suverana României a fost comemorată, la Palatul Regal, de Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria. Evenimentul caritabil a avut ca scop strângerea de fonduri pentru deschiderea unei noi clinici sociale.

– Principesa Maria, fiica cea mică a Regelui Mihai, care s-a stabilit în urmă cu un an în România, a vizitat cel mai sărac cartier din Ploieşti.

– Invitatul special al emisiunii este domnul Marcel Faraudo a cărui familie a fost adusă în 1830 să înfrumuseţeze Bucureştiul. Familia Faraudo a fost furnizorul de plante al Casei Regale din vremea Regelui Carol I până în timpul domniei Regelui Mihai I.

– Agenda emisiunii: Principele Radu i-a sărbătorit la Palatul Elisabeta pe campionii internaţionali la tir cu arcul şi pe studenţii economişti.

1 comentariu

  1. Gabriela Bucur says:

    RESPECT!

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47258080
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate