Ora Regelui CCXVI

Regele Mihai, 24 octombrie 2011, Banca Nationala a Romaniei

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, Televiziunea națională prezintă a două sute șaisprezecea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. TVR 1, ora 15. Producător, Lidia Voicu.

“Exilul istoriei”

Emisiunea urmăreşte cea mai dureroasă despărţire a Regelui Mihai de Țara lui, al doilea exil din perioada 1990-2000, când se putea presupune că normalitatea va fi reinstaurată, iar Majestatea Sa Regele se va putea întoarce firesc în Romania. Relațiile Regelui cu politica românească, dar mai ales cu președinții României, sunt analizate pe etape, începând cu sălbaticii ani ’90, timp de un deceniu și jumătate.

 

2 comentarii

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

  2. Szechely Carol says:

    Un gand de sanatate pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei si La Multi Ani Familiei Regale in pragul lui 2017 !!!
    Am mai spus si cu alte ocazi ca Regele Mihai reprezinta poporul roman in totalitate , poate chiar suferinta personala se aseamana cu cea a poporului intrucat incepand cu prima domnie (asa zisa domnie ) suferintele s-au acumulat in sufletul Majestatii Sale dar si in poporul lui !!!
    Majestatea Sa a fost educat in spirit romanesc , a cunoscut din copilarie Romania umbland prin sate si orase , a fost indragit asa cum reiese si din materialul de fata !!!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797592
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate