Ora Regelui CCXLIV

Sâmbătă, 8 iulie 2017, Televiziunea națională a prezentat a două sute patruzeci și patra ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Emisiunea a fost reluarea ediției din 15 aprilie 2017.

Ora Regelui CCXLIV a fost integral dedicată vizitei în România a Principelui de Wales. Moștenitorul Coroanei Britanice a cucerit România, din nou, într-o vizită oficială de trei zile. A întâlnit sute de oameni și a fost prezent la nu mai puţin de 12 evenimente oficiale.

Vizita oficială a Principelui de Wales a pus România încă o dată într-o lumină favorabilă în Europa și în lume. În emisiunea “Ora Regelui” de sâmbătă, descoperim ce a făcut moştenitorul Coroanei Britanice în aceste trei zile şi care au fost popasurile sale de suflet.

Principele de Wales, fiul Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și al Principelui Philip, Duce de Edinburgh, a inclus România, alaturi de Italia, Vatican şi Austria, într-un turneu de nouă zile în Europa.

Regia artistică, Dan Manoliu. Realizator, Camelia Csiki. Producător, Lidia Voicu.

3 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu says:

  Cu cat vor veni in vizita in tara si la Palatul Elisabeta mai multe rude regale ale Familiei noastre Regale, cu atat vom fi mai bucurosi si ne va fi mai bine pe plan moral. Dintre toate, legatura foate stransa cu Familia Regala Britanica ne bucura indeosebi.

 2. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 3. Comentarii pe Facebook says:

  Elena Costache Felicitari! Respect Principesei Margareta!
  #
  Gaby Bc Felicitari!!Pentru realizarea emisiunii,intregului colectiv,din Televiziunea Romana. RESPECT, Principesei Margareta a Romaniei!!
  #
  Dumitrescu Viorica Felicitari Altetelor lor Regale si Principelui de Wales, care de-a lungul anilor a devenit parte din sufletul acestui popor!
  #
  Mihaela Ionescu Ne creste speranta in suflet vazind ca avem o capetenie…Familia Regala a Romaniei. .ca neamul nostru n a pierit…ca Dumnezeu va ingadui reinvierea lui
  #
  Elena Potinche FELICITARI si RESPECT PRINCIPESEI MARGARETA
  #
  Petrica Romanescu Am o neliniste, FAMILIA REGALA TREBUIE SA FIIE MAI ACTIVA, SA FOLOSEASCA TOATE MIJLOACEL PENTRU UNIREA TARI,

  Norica Vasilian Stimate domnule, este mai activă decât instituțiile statului , dar nu sunt mediatizate toate acțiunile Familiei Regale. Televiziunile servesc și ele interesele cui le plătesc.
  #
  Mirela-liliana Baciu MONARHIA SALVEAZA ROMANIA! NIHIL SINE DEO.
  #
  Norica Vasilian Saptamâna trecuta TVR nu a transmis această emisiune atât de așteptată . De ce oare ?
  #
  Dan Valenttin Respect.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797526
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate