Ora Regelui CCXCII

©Dominic Lipinski/PA

 

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 19 mai 2018, a două sute nouăzeci și doua ediție a emisiunii “Ora Regelui”. De la ora 14 până la ora 16, a fost transmisă o ediție specială cu ocazia căsătoriei Altețelor Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex.

Alteța Sa Regală Principele Harry și Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex și-au celebrat căsătoria religioasă la Capela St George de la Castelul Windsor. La finalul ceremoniei, tinerii căsătoriți au parcurs în caleașcă drumul de la catedrală, prin centrul orașului Windsor, mergând apoi pe Long Walk, până la intrarea oficială în curtea interioară a Castelului Windsor.

Acolo, în Holul St George, au luat parte la o recepție oferită de ASR Principele de Wales celor 600 de invitați din catedrală.

În seara zilei de sâmbătă, la Frogmore House, aflată pe domeniul regal de la Windsor, Principele de Wales va oferi un dineu de nuntă unui grup de prieteni și colaboratori ai Ducelui și Ducesei de Sussex.

La ceremoniile de sâmbătă, care au avut un caracter privat, de familie, au participat prieteni, rudele apropiate, precum și colaboratori ai cuplului princiar, din diverse organizații cu patronaj regal.

Familia Regală a României nu a participat la sărbătoarea de la Windsor, dar a trimis un cadou de nuntă și o scrisoare de felicitare. Cadoul reprezintă o creație originală a Casei de bijuterii Malvensky și constă într-o pereche de butoni (pentru mire) cu motivul Coloanei Infinitului, de Constantin Brâncuși, precum și o pereche de cercei și o brățară (pentru mireasă), cu același motiv.

 

6 comentarii

 1. Dorim Altețelor Lor o CASÄ DE PIATRÄ SI UN CÄLDUROS

  LA MULTI ANI – HERZLICHE GLÜCKWÜNSCHE ZUR HOCHZEIT VON

  MEGHAN MARKLE & PRINZ HARRY VON GROßBRITANIEN

  AUS DEUTSCHLAND/GERMANIA/GERMANY

 2. Mihaela Paraschiva_Pitesti

  De abia aștept să văd imaginile in direct! Toate cele bune și mulți ani împreună Meghan Markle si Prințului Harry !

 3. Toate cele bune pentru Noul Cuplu Princiar!!All the best!!

 4. Diana Lucia Zotescu

  Casa de Piatra si multa fericire cuplului princiar !

 5. Viorica M.V.

  Casa de piatra!

 6. jurist Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

  Casă de piatră, fericire, sănătate și mulți copii ! God Save The Queen !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29251149
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate