Ora Regelui CCCXXXII

Televiziunea Română (TVRi și TVR Moldova) a prezentat a trei sute treizei și doua ediție a emisiunii “Ora Regelui”. A fost redifuzarea ediției din 5 mai 2018, găzduită de Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia.

Sumarul:

– Urmașii Elisabetei Rizea, românca devenită simbol al luptei anti-comuniste, vor să transforme casa din comuna Nucșoara în muzeu.
– Din dorința de a nu uita trecutul, un grup de tineri cineaști, coordonați de regizoarea Victoria Baltag, au pornit, fără nicio finanțare oficială, în realizarea unui film artistic dedicat Fenomenului Pitești.
– Un grup de elevi din București și profesorul lor au plănuit o lecție de istorie în aer liber, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol.
– Centrul Generații din București este un exemplu creat de fundația Majestății Sale Margareta pentru aplicarea programelor inter-generaționale prin care tineri, copii și vârstnici se ajută reciproc.
– Ministrul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite, Excelenţa Sa domnul Hussain Ibrahim al Hammadi, a fost primit de Familia Regală Română.

Redactori: Irina Luca, Camelia Csiki, Diana Ilica
Prezintă: Bogdan Șerban-Iancu / Producător: Lidia Voicu
Realizator: Ruxandra Țuchel

1 comentariu

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 24760761
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate