Ora Regelui 387

Sâmbătă, 11 aprilie 2020, Televiziunea Română a prezentat a trei sute optzeci și șaptea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. A fost reluarea programului din 18 ianuarie 2020.

30 de ani pe “tărâmul interzis”

”În zile grele, suntem cu toții împreună”, spune Majestatea Sa Margareta în mesajul adresat săptămâna aceasta românilor. Impresionată de generozitatea, simțul civic și compasiunea de care dau dovadă oamenii în fața epidemiei Covid-19, Majestatea Sa mulțumește cu recunoștință personalului medical, dar și miilor de voluntari aflați în prima linie a luptei cu acest nou dușman al umanității.

În ajunul Floriilor, ”Ora Regelui” vă aduce o poveste despre dragoste, generozitate și speranță. Cei 30 de ani, din 18 ianuarie 1990, când Familia Regală Română s-a întors acasă, prin Margareta și Sofia, fiicele Regelui Mihai, în filmul ”30 de ani pe tărâmul interzis”.

Oameni care au fost martorii acestui timp ne provoacă la emoție, aceea a probării veridicitații istoriei, dar, mai ales, aceea a înțelegerii șansei noastre de a fi mai buni.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Camelia Csiki

2 comentarii

  1. Viorica Mwais says:

    ~ Sarbatori fericite! ~

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    M-a uns pe suflet sa revad – si sa ascult din nou – acest episod din “Ora Regelui”. Este bine sa nu uitam ca, in mod constant si ferm, Majestatea Sa Margareta a pledat fara preget si in termeni lipsiti de echivoc pentru cauza Romaniei, stiind ca tocmai pozitia Sa de totala neimplicare politica valideaza si da substanta celor afirmate in discursurile Sale si in cadrul conferintelor de presa sustinute cu ocazia vizitelor Sale inafara tarii.

    Aveti respectul, admiratia, recuniostinta si totala noastra sustinere, Majestate Voastra !

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40811827
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate