Ora Regelui CCCLXIX

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 14 decembrie 2019, a trei sute șaizeci și noua ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Ediție în premieră.

Familia Regală a sărbătorit Ziua Națională a României în Iași, orașul regal cunoscut și drept capitala de război a țării. Ziua de dinaintea ceremoniei militare a fost dedicată omagierii Regelui Ferdinand Întregitorul și Reginei Maria. “Lumea Majestății Sale” și ”Ultimele convorbiri cu Regele Mihai I”, cele două volume regale prezentate la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, au fost prilejul ca și ieșenii să întâlnească Familia Regală.

Cei 30 de bursieri sprijiniți anul acesta de Fundația Regală Margareta a României au prezentat expoziția și spectacolul de sfârșit de an, Gala Tinere Talente, ”We Will Rock U”.

De 29 de ani încoace, pentru a combate izolarea socială care vine odată cu înaintarea în vârstă, Fundația Regală Margareta a României creează programe în care atrage tineri și vârstnici, pentru a se ajuta reciproc. O poveste despre inspirație și generozitate.

Prezintă: Bogdan Șerban-Iancu
Producător: Lidia Voicu
Realizatori: Bogdan Șerban-Iancu și Diana Ilica

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27501133
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate