Ora Regelui CCCIX

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 15 septembrie 2018, a trei sute noua emisiune “Ora Regelui”. A fost redifuzarea ediției din 12 mai 2018.

– Colaboratorii Casei Majestății Sale care au făcut posibil, din punct de vedere logistic și financiar, ca mașinile istorice ale Regelui Mihai să fie aduse în țară au fost invitați să petreacă o seară alături de Familia Regală.
– Daniel Angelescu este fotograful oficial al Familiei Regale. Are mii de clișee și foarte multe amintiri, fiindcă de mai bine de 10 ani este “soldatul la datorie”, cum îi place să spună, nelipsit la evenimentele publice ale Casei Regale.
– Familia Regală Română promovează în țară, dar și la întâlnirile economice internaționale, produsele românești. La cel mai recent tîrg de vinuri, organizat la Palatul Parlamentului, i-am întîlnit pe trei dintre furnizorii regali.
– “România 1918. Oameni. Fapte. Imagini” este un proiect coordonat de Radu Jugureanu, profesor de matematică, dar îndrăgostit de istorie. Instituții prestigioase de cultură și personalități ale societății românești au colaborat la enciclopedia virtuală creată pentru tineri și copii. Fotografiile rare, mărturiile filmate, hărțile și informațiile sunt gândite pentru ei.

Redactor Irina Luca / Producător Lidia Voicu
Realizator Bogdan Șerban-Iancu

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30324623
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate