Ora Regelui (403)

TVR 1 – sâmbătă, 1 august 2020, ora 14.30 (5 august, ora 4.25) / TVR Moldova – duminică, 2 august, ora 17.00 (3 august, ora 1.35)

“Firescul de a iubi, de a trăi, de a fi simbol”

Un film în amintirea Reginei Ana a României, aşa cum a rămas în sufletele multora dintre cei care au cunoscut-o îndeaproape. Reportajul – portret din ”Ora Regelui” a fost realizat de Dana Deac, din mărturii emoționante obţinute în exclusivitate, cu patru ani în urmă, când Regina Ana a plecat spre veșnicie.

Redifuzarea ediției din 15 octombrie 2016

Producător, Lidia Voicu / Realizator, Dana Deac

 

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Am urmarit din nou acest episod, pentru a revedea chipul frumos, zambetul cald si a resimti energia debordanta a Celei care ne-a fost Regina si Mama spirituala. Este bine ca, din cand in cand, sa ne reinnodam firul amintirilor nu doar despre proprii nostri parinti si oameni dragi disparuti, ci si despre aceia care, asemeni Regilor si Reginelor noastre, ne-au oferit – prin puterea exemplului – pilde nepretuite de viata demna, parcursa dupa principii morale ferme, care nu trebuie lasate sa se risipeasca.

    Glorie, odihna si amintire vesnica tuturor Regilor si Reginelor noastre din primele patru generatii ale Familiei noastre Regale !

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33987973
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate