Ofițeri cursanți ai Universităţii Naționale de Apărare, la Palatul Elisabeta

ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-7

Miercuri, 26 aprilie 2017, au trecut pragul Palatului Elisabeta un număr de 25 de ofițeri, care urmează cursul postuniversitar de Conducere Strategică, organizat anual de Universitatea Națională de Apărare “Carol I”.

Alteţa Sa Regală Principele Radu a primit delegația militară și a purtat un dialog pe teme legate de leadership în actualul context al continentului european.

Universitatea Națională de Apărare “Carol I” păstrează strânse relații de colaborare în domeniile educațional și militar cu Familia Regală a României.

În fiecare an, Principele Radu este invitat să conferențieze în fața diferitelor grupe de cursanţi ai Universității sau ai Colegiului Național de Apărare şi, tot în fiecare an, aceştia vizitează Palatul Elisabeta.

ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-8

ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-1 ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-2 ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-3 ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-4 ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-5 ofiteri-cursanti-ai-universitatii-nationale-de-aparare-la-palatul-elisabeta-26-aprilie-2017-6

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

3 comentarii

 1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  ALEASA APRECIERE PENTRU UNIVERSITATEA NATIONALA DE APARARE!
  INCEPAND DE LA INTEMEIERE, CASA DOMNITOARE SI APOI REGALA, AIDOMA DOMNITORILOR-VOIEVOZI DIN TRECUTUL NOSTRU A INTRUCHIPAT ARMATA SI A FOST IN FRUNTEA EI !
  ONOARE, RESPECT SI CINSTIRE ARMATEI ROMANE !

 2. Diana Lucia Zotescu

  Calitatea de colonel al Armatei Romane a Altetei Sale Regale Principelui Radu impune astfel de intalniri cu ofiteri superiori ai Armatei, precum si cu Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” si Consiliul National de Aparare. Este firessc a se pastra legatura traditionala dintre Casa Regala si Armata Romaniei. Ofiterii aflati la cursul postuniversitar de Conducere Strategica au numai de castigat din aceste intalniri cu Alteta Sa Regala.

 3. Ce frumos!!Felicitari!!!Doamne ajuta!!!

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29593430
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate