Nouă învestitură de furnizori regali

În numele Majestății Sale Custodele Coroanei, la Palatul Elisabeta a avut loc o ceremonie de acordare a noi certificate de furnizor regal, marți, 25 iunie 2019. Evenimentul a avut loc în Sala Regilor, iar titlurile au fost înmânate de Alteța Sa Regală Principele Radu.

Patru dintre companiile distinse au primit certificatul pentru prima oară, iar șaptesprezece dintre ele au primit un certificat reînnoit.

Casa Majestății Sale a reluat tradiția Furnizorilor Regali în anul 2003. Acordarea titlului se face conform Statutului privind calitatea de Furnizor al Casei Regale a României.

În anul 2016, a fost creată o organizație independentă numită Asociația Furnizorilor Casei Regale a României.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Daca producatorii de bunuri si servicii se respecta pe sine, atunci isi respecta si potentialii clienti/ consumatori, tintind spre standarde de calitate maxima, si vor fi in fiecare an mai buni decat in cel anterior. Iar daca sunt onesti si profesionisti in demersul lor, vor atinge acel nivel superior ce le vor permite privilegiul de a deveni furnizori regali, brevet ce reprezinta garantia supremei calitati. Feliicitari celor ce au primit sau si-au pastrat acest Brevet.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51851341
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate