Drumul Regelui

Principesa Sofia a realizat, de curând, noi fotografii de artă în județele Alba, Gorj și Argeș. Alteța Sa Regală a dorit să împărtășească frumusețea peisajelor de toamnă din țara noastră.

Fotografiile realizate de Principesa Sofia surprind Lacul Vidra și Transalpina, drumul care leagă Munții Parâng de Carpații Meridionali. Traseul era denumit Drumul Regelui, fiind inaugurat în 1939 de Regele Carol al II-lea și de Regele Mihai.

Principesa Sofia a întâlnit la Rânca pe Adrian Băluță care i-a povestit Alteței Sale Regale despre viața sa de cioban și bucuria de a străbate pășunile din județul Gorj.

Ultima oprire a Principesei Sofia a fost la Curtea de Argeș, la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, unde a depus flori la mormintele Regilor și Reginelor României.

Sophie de Roumanie Photographie

2 comentarii

  1. Ioana Bogdan says:

    multumim Altetei Sale Regale Sofia pentru bucuria de a vedea atata frumusete!. ne impartasim din harul si arta Sa! multumim

  2. Dragusin Nicolae says:

    Minunate fotografii! Multe felicitari si multa recunostinta pentru acest dar de frumusete pe care noi, cititorii sait-ului, l-am primit.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49636343
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate