Nelly Miricioiu, 70

Joi, 31 martie 2022, marea soprană română Nelly Miricioiu a împlinit vârsta de 70 de ani. Cu această ocazie, Opera Națională București a găzduit un concert extraordinar, aflat sub auspiciile Familiei Regale a României.

Nelly Miricioiu este una dintre cele mari nume ale cântului de operă, face parte dintr-o generație de aur și a evoluat timp de patru decenii pe scene legendare de operă ale lumii, precum Scala din Milano, Covent Garden de la Londra și Metropolitan Opera House de la New York.

Distinsă cu Crucea Casei Regale a României și cu Decorația Regală Nihil Sine Deo, Nelly Miricioiu este, de mai bine de două decenii, o însuflețită susținătoare a cauzelor Fundației Regale Margareta a României și o personalitate profund devotată Coroanei Române.

În deschiderea concertului de gală, Majestatea Sa Custodele Coroanei a transmis un mesaj.

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    Marea soprană NELLY MIRICIOIU – un OM, un nume , un simbol al unui univers aparte în care talentul, pasiunea, dăruirea, originalitatea, trăirile și mijloacele de exprimare artistică se armonizează perfect . ” Muzica e simbolul armoniei în viaţă, al acordului desăvârşit. Muzica porneşte de la inimă şi se adresează inimilor ”spunea George Enescu. Toată admirația și prețuirea , stima și considerația pentru minunata artistă a lumii, care a adus multă bucurie și mângâiere sufletelor profund sensibile ! La mulți ani, fericiți !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407049
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate