Mic-dejun cu un Campion, ediție regală

Realizată cu ocazia Nunții de Argint a Majestății Sale și a Principelui Radu, prima ediție de toamnă a emisiunii “Mic-dejun cu un Campion” va fi difuzată la TVR2 sâmbătă, 9 octombrie 2021, la ora 10:00 (și luni, 11 octombrie 2021, la ora 8:00).

Emisiunea va mai fi difuzată la TVR3 duminică, 10 octombrie 2021, la ora 7:55, la TVR Internațional sâmbătă, 16 octombrie 2021, la ora 8:00 și la TVR Moldova sâmbătă, 16 octombrie 2021, la ora 7:00.

Deschidem noul sezon cu o întâlnire pe care o aşteptam de mult. Celebrarea nunţii de argint a Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei României cu Alteţa Sa Regală Principele Radu al României şi împlinirea celor 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai I al României au fost argumente puternice pentru a da startul noului sezon într-o companie atât de selectă. Invitaţia la Palatul Elisabeta – un loc atât de încărcat de semnificaţii în istoria recentă a poporului român – într-o dimineaţă răzvrătită de ploaie care ne-a alungat din splendida curte interioară a palatului unde plănuiam să filmăm, Salonul Alb ne-a adus faţă în faţă cu unul dintre cele mai iubite cupluri regale ale Europei. Sâmbătă, 9 octombrie, ora 10:00, la TVR2, alături de Daniela Zeca Buzura ne revedem la prima ediţie din acest sezon a emisiunii Mic-dejun cu un Campion. Producător: Ileana Ploscaru Panait (TVR)

4 comentarii

 1. Eren says:

  am scapat emisiunea asta, si la orele diminetii intodeauna am treaba, puteti sa postati un link ca sa putem vedea emisiunea online?

 2. @Eren says:

  Cu plăcere! Când emisiunea va fi disponibilă pe Internet, vom adăuga link-ul pe postarea noastră.

  Secretariatul Regal

 3. Popescu Purcel Carmen says:

  Traim vremuri incerte si cred ca trebuie sa selectam informatiile primite pe diverse cai.Am inceput sa deschid mai rar televizorul,numai pentru anumite emisiuni,care ma sprijina moral si psihic,ca de exemplu ,,Mic dejun cu un campion”,difuzata de TVR.
  Am vizionat aceasta emisiune sambata 9 octombrie si m- am simtit extraordinar de bine, pentru ca doamna Daniela Zeca Buzura a deschis editia de toamna, prin intalnirea cu Familia Regala a Romaniei .

 4. Urmäresc de multi ani, din Germania, aceastä emisiune pe TVRi cu doamna Daniela Zeca Buzura si cu mare interes. Sänt un admirator al casei regale a Romäniei si imi doresc, ca Romänia sä fie Regat cu M.S. Regina Margareta a Romäniei impreunä cu A.S. Regalä Principele Radu al Romäniei.
  Cu ochii läcrimänd imi aminteam de locul meu natal si din copiläria mea, Brasov din Transilvania. Ati povestit foarte frumos, despre tara aceasta ROMÄNIA,
  pe care nu am avut, noroc sä o cunosc mai mult.
  Doresc ca tara aceasta sä aibe un viitor mai strälucit si frumos, decät il am avut eu, in vremea mea din copilärie.
  MULTUMESC, pentru emisiunea aceasta regalä, Altetelor voastre Regale a Romäniei si moderatoarea doamna Daniela Zeca Buzura.
  NIHIL SINE DEO – Nimic, färä Dumnezeu- Nichts ohne Gott
  Multe felicitäri de bine si sänätate tuturor din Germania.
  Herzliche Grüße und viel Gesundheit, Majestät, aus Deutschland.
  Ihr, Dietmar Melzer

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50386486
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate