Mesajul Alteței Sale Regale Principesa Elena

Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celui de-al treilea nepot al său, Mihai, fiul lui Nicolae și al soției acestuia Alina-Maria.

Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutului sănătate, înțelepciune și noroc în viață!

Fotografia face parte din colecția personală a Principesei Elena și înfățișează pe cei doi copii ai săi, Nicolae și Karina.

1 comentariu

 1. Vestea este minunată!

  Urez strănepotului Majestății Sale Regelui sănătate, noroc și o viață frumoasă, în cursul căreia să vadă Coroana reașezată pe fruntea Țării!

  Tânărul are nu numai șansa de a fi descendentul Familiei care reprezintă singura opțiune solidă pentru un viitor bun al Țării, dar și pe aceea de a fi prima generație a acestei Familii ce se naște în România, care poate participa încă din copilărie la viața națională, care îi poate învăța limba și tradițiile, care se poate simți cu adevărat ACASĂ!

  Am încredere că, prin grija Majestății Sale Regina, a părinților săi și a întregii Familii Regale, tânărul urmaș al Regelui va căpăta o educație care să-i ofere o viitoare șansă pentru un rol activ în Familia Regală a României!

  Împărtășesc din tot sufletul bucuria Alteței Sale Regale Principesa Elena, a tinerilor părinți Nicolae și Alina-Maria și a întregii Familii Regale – cărora le transmit respectuoase urări de bine!

  Dumnezeu să-l aibă în paza sa pe noul născut: fie ca iluștrii săi străbunici să-i vegheze copilăria din Împărăția Cerurilor, iar Națiunea Română să-l înconjoare cu dragoste și speranță!

  La mulți ani!

  ing. Răzvan Sandu
  București

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50973364
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate