Majestatea Sa s-a întâlnit cu Președinta Senatului României

Joi, 6 mai 2021, Excelența Sa doamna Anca Dragu, Președinta Senatului României, a fost oaspetele Palatului Elisabeta, unde s-a întâlnit cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei.

Majestatea Sa și Principele Radu au invitat pe Președinta Senatului la dejun.

Custodele Coroanei și doamna președintă au discutat despre acțiunile regale ale anului 2021 pentru consolidarea comunităților locale și promovarea intereselor României în Uniunea Europeană și în lume. De asemenea, au fost discutate posibile proiecte comune între Legislativ și Casa Regală a României.

Fotografii de Daniel Angelescu

2 comentarii

 1. Promovarea intereselor Regatului Romaniei este tocmai ceea ce Patriei in perioada dupa 1947 i-a lipsit cu desavarsire – era si firesc in acele conditii ! Aceasta promovare este o parte a quintesentei Monarhiei Constitutionale, de fapt a Coroanei. Este un pas inainte audienta la Coroana a Presedintei Senatului.
  M.S. Margareta a Romaniei , Custodele Coroanei Romane, are un rol primordial in promovarera intereselor Regatului Romaniei in lume. Deasemenea este minunat faptul ca este timp si pentru consolidarea comunitatilor locale din partea Coroanei. Doamne apara Corona
  Nimic Doamne Dumnezeule nu se face fara de Tine
  Cu deosebit respect
  Emilian Teodorescu-Vandenboer

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Relatiile dintre Majestatea Sa si Legislativ (ambele Camere) sunt mereu, de cel putin doua decenii, de bun augur, cu atat mai mult cu cat scopul lor este acela de a gasi noi forme de colaborare dintre Coroana si organismele de la cel mai inalt nivel.

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 41603173
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate