Majestatea Sa, cea mai importantă personalitate feminină din România

Miercuri, 31 martie 2021, în cadrul Galei Forbes Woman a anului 2021, organizată de revista Forbes România, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a primit titlul de “cea mai importantă personalitate feminină din România”. Titlul a fost acordat în afara concursului.

Cu această ocazie, Majestatea Sa Margareta a transmis un mesaj înregistrat.

Gala Forbes Woman încurajează personalitățile feminine cele mai valoroase din diverse domenii, pentru a servi drept model în întreaga societate românească.

Majestatea Sa Margareta a fost distinsă cu titlul de “cea mai influentă femeie din România” de către Forbes România în anul 2016, în anul 2017, în anul 2018, în anul 2019 și în anul 2020 și s-a situat pe primul loc în Topul celor 50 cele mai influente femei din România în anul 2014.

La competiția tradițională pentru “cea mai influentă femeie din România”, Majestatea Sa a fost desemnată pe locul al doilea în anul 2021.

2 comentarii

 1. HERZLICHE GLÜCKWÜNSCHE MAJESTÄT AUS DEUTSCHLAND

  LA MULTI ANI; MAJESTÄTE

  DORESC SÄ FITI DUMNEAVOASTRÄ REGINA ROMÄNIEI SI SPER CA VISUL MEU SÄ SE SI SE VA IMPLINI….

  VORBESC DIN INIMA TUTUROR ROMÄNIILOR

  NIHIL SINE DEO

 2. Liliana Sora says:

  Atunci când trăieşti cu dragoste şi recunoştinţă în suflet, iar viaţa îţi este binecuvântată cu tot ce este mai înălţător , când simţi răspunderea ce o porţi faţă de nevoile oamenilor , când toate problemele sunt rezolvate cu multă pasiune şi dăruire în ciuda tuturor neajunsurilor, când optimismul, entuziasmul, credinta, iubirea, speranţa…, te însoţesc pe drumul vieţii, când „sensibilitatea este cel mai elegant şi preţios văşmânt cu care inteligenţa se poate îmbrăca,” nimic nu trebuie să ne surprindă. Felicitări , Majestatea Voastră ! Vă asigur de toată admiraţia şi preţuirea mea !

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 34371324
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate