Majestatea Sa a mulțumit Ambasadei Franței pentru vizita regală la Paris

În seara de 27 martie 2019, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au oferit un dineu Excelenței Sale doamnei Michele Ramis, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Franceze la București. La dineu au luat parte ASR Principesa Maria, consilierul prezidențial Laurențiu Ștefan cu soția, precum și cei doi colaboratori ai ambasadoarei care au avut un aport direct la realizarea vizitei regale de luna trecută.

Majestatea Sa a adresat mulțumiri autorităților Statului francez și ambasadei franceze la București, pentru invitația de a vizita Paris și Reims cu ocazia centenarului vizitei Reginei Maria în Franța și a președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Custodele Coroanei și Principele Radu au avut întâlniri la Palatul Elysee, la Senatul Franței, la Quai d’Orsay, sediul Ministerului francez al Afacerilor Externe și al Europei și au participat la ceremonia de încheiere a Sezonului Cultural Franța – România de la Paris, la Muzeul Louvre.

Fotografii de Daniel Angelescu

 

2 comentarii

  1. Viorica Mwais

    Pretuire si recunostinta!

  2. Liliana Sora

    Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei şi pentru ASR Principele Radu, pentru care ” recunoştinţa este o unitate de măsură a demnităţii personale,” iar viaţa trăită în recunoştinţă îi aduce linişte, bucurie , încredere, apreciere şi respect .

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29593728
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate