Lansarea volumului „Regina Elisabeta a II-a. Portret intim”

Vineri, 9 octombrie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la evenimentul de lansare a volumului „Regina Elisabeta a II-a. Portret intim”, scris de Andrew Marr și publicat, în limba română, de Editura Corint.

Cu această ocazie, au luat cuvântul istoricii Diana Mandache și Filip Lucian Iorga. Evenimentul a fost moderat de doamna Ana Antonescu, redactor-șef al Grupului Editorial Corint.

La finalul lansării, Alteța Sa Regală a oferit o sesiune de autografe invitaților prezenți la eveniment.

Andrew Marr, autor de bestselleruri şi jurnalist premiat, s-a bucurat de colaborarea extraordinară a unor figuri cheie de la Palatul Buckingham și a conceput o carte revelatoare şi fundamentală despre Regina Elisabeta a II-a, unul dintre cei mai longevivi monarhi ai Angliei, femeia care a reuşit de-a lungul întregii sale domnii să păstreze discreţia asupra propriei persoane, devenind aproape un mister pentru public.

Traducerea din limba engleză a volumului „Regina Elisabeta a II-a. Portret intim” aparține doamnei Ana-Maria Datcu, iar prefața este semnată de istoricul Diana Mandache.

 

 

1 comentariu

  1. Cristian Sandu says:

    Un nou volum biografic despre venerabila Suverana a Marii Britanii, care sa cuprinda si perioada mai recenta era asteptat de publicul romanesc interesat!

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30645384
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate