“Lumea Majestății Sale”, lansată la Târgul Gaudeamus

Astăzi, Alteța Sa Regală Principele Radu a participat la lansarea volumului “Lumea Majestății Sale”, care a avut loc la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus.

Cartea, scoasă pe piață de Editura Corint cu doar câteva zile înainte de începerea târgului, a fost prezentată de profesorul Daniel Șandru, unul dintre editorii ei, de actrița Oana Pellea și de istoricul Filip Lucian Iorga.

Lumea Majestății Sale” este o culegere de 45 de eseuri, editată de Alexandru Muraru și Daniel Șandru cu ocazia împlinirii a treizeci de ani de la venirea în țară a Custodelui Coroanei. Eseurile sunt semnate de personalități politice, artistice sau științifice din Europa, din America și, desigur, din România. În carte apar, de asemenea, eseuri semnate de membri ai Familiilor Regale europene. Cartea are un cuvânt-înainte semnat de Alteța Sa Regală Principele de Wales.

Majestatea Sa Margareta și sora ei, Principesa Sofia, au călcat pentru prima oară pe pământ românesc la 18 ianuarie 1990. A fost momentul întoarcerii Familiei Regale în țară, după 42 de ani de la plecarea în exil a Regelui Mihai și a Reginei-Mamă, la 4 ianuarie 1948.

În zilele de 17 și 18 ianuarie 2020, Casa Majestății Sale va organiza evenimente publice pentru aniversarea celor 30 de ani de prezență ai Custodelul Coroanei în țară. Vom reveni cu detalii.

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, dedicat cărţii şi educaţiei , este un eveniment de prestigiu prin care, cu responsabilitate pentru valorile pe care le avem, promovează şi asigură transmiterea culturii, civilizaţiei, cunoaşterii…, cărţile fiind ” avuţia tezaurizată a lumii şi moştenirea potrivită pentru generaţii şi naţii.” Respect şi consideraţie pentru Familia Regală a României !

  2. […] „“Lumea Majestății Sale” este o culegere de 45 de eseuri, editată de Alexandru Muraru și Daniel Șandru cu ocazia împlinirii a treizeci de ani de la venirea în țară a Custodelui Coroanei. Eseurile sunt semnate de personalități politice, artistice sau științifice din Europa, din America și, desigur, din România. În carte apar, de asemenea, eseuri semnate de membri ai Familiilor Regale europene. Cartea are un cuvânt-înainte semnat de Alteța Sa Regală Principele de Wales”(Sursa: româniaregală.ro) […]

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36156292
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate