La mulți ani! 2013

123 comentarii

 1. D. Nicolae says:

  Alteta Voastra Regala Principesa Margareta a Romaniei,
  Alteta Voastra Regala Principele Radu al Romaniei,

  Va doresc petrecere cu bucurie a Craciunului. Pe temeiul sigur al anului care sta sa se incheie, doresc un An Nou 2013 cel putin la fel de bun in viata Familiei Regale a Romaniei. Aceasta este una din putinele ferestre prin care privim cu incredere spre viitorul nostru colectiv, ca natiune.

  Ani multi intregii Case Regale a Romaniei!

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Cu devotiune, Nicolae

 2. Romulus Dan Busnea says:

  Mesaj de Crăciun, mesaj de iubire

  Nașterea Domnului… Chemarea la iubire a lui Dumnezeu, moment al renașterii noastre spirituale… Când răutatea, indiferența și uitarea se îmbină într-o schimonosire a vieții, ca o magie ce ascunde pentru totdeauna ceea ce ți-ai dorit să vezi, să simți și să trăiești cu adevărat; când frumusețea este ascunsă în spatele hidosului care își capătă, din păcate, tot mai mult o aură nedorită dar triumfătoare în clipele noastre de rătăcire, să ne întoarcem privirea spre Dumnezeu, să-i ascultăm și să-i îndeplinim porunca, cea fără de care, nimic nu poate exista, nimic nu se poate închega, uni, desăvârși: ,,Aceasta este porunca Mea: să vă iubiți unul pe altul, așa cum v-am iubit Eu” (Ioan- 15:12)

  Iubirea: legea, îndemnul și porunca lui Dumnezeu, după care ar trebui să se călăuzească întreaga omenire, mult mai săracă în lipsa iubirii… Nimic mai durabil și mai înălțător, decât iubirea… Căci dacă iubire nu e, nimic nu e, nimic nu suntem… Iubirea… Iubirea e totul… Eu am învățat ce este iubirea, am învățat să iubesc oamenii, chiar dacă, de multe ori, ea nu mi-a fost redată, înapoiată în aceeași măsură cu care am dăruit-o … Dar am învățat să și iert…

  Iar o dată cu Nașterea Domnului, omenirea a fost învăluită de iubire, acest real și aproape de necrezut miracol divin, hărăzit nouă pentru a trăi veșnic și curat. Pentru că, așa cum spunea părintele Stăniloaie, ,,ce poate justifica mai mult existența decât iubirea? Iubirea nu satură pe nimeni, niciodată. Deci poate fi fără sfârșit; Și de aceea poate fi și fără de început. Iubirea fără de început și fără de sfârșit dă o mulțumire deplină existenței, deci o lumină”. Iar cea mai atotcuprinzătoare definiție a Iubirii, se află în Epistola Întâi către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, rămânând cel mai frumos imn creștin închinat virtuții supreme a iubirii: ,,De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunător. Și de aș avea darul proorociei și tainele toate le-aș cunoaște și orice știință, și de aș avea atâta credință încât să mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduiește, toate le rabdă. Dragostea nu piere niciodată. Cât despre proorocii – se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși; pentru că în parte cunoaștem și în parte proorocim. Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simțeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, față către față; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaște pe deplin, precum am fost cunoscut și eu. Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea”.
  (I Corinteni 13, 1-13) Dumnezeu să vă fericească întru iubire, cu iubire!

  Sărbtori fericite și La Mulți Ani!  Romulus Dan Busnea, de Crăciun, 2012

 3. Ana-Irina Iorga says:

  ASR Principelui Radu al Romaniei

  Sfintele sarbatori sa va aduca in suflet si in casa bucuria care a fost la Nasterea Domnului si sa va imbogateasca cu sanatate si fericire deplina.
  Uram intregii Case Regale a Romaniei LA MULTI ANI!
    
  Prof. dr. Ana-Irina IORGA

 4. Adriana Mihaela Macsut si Stefan Grosu says:

  Alteta Voastra, Tocmai ne-am intors de la liturghia de Craciun de la Catedrala Romano-Catolica. Craciunul este in sufletul nostru. Trebuie sa simtim ca Isus Cristos s-a nascut astazi. Din suflet uram Craciun Fericit cu sanatate si iubire Familiei Regale a Romaniei.Cu deosebita consideratie Adriana Mihaela Macsut si Stefan Grosu

 5. Radu Daniel says:

  Mos Craciun bate la usa,
  
Scoate mana din manusa 

  Si va da din palma lui, 

  Darurile cerului, 

  Langa brad si langa foc
  
Sa va umple de noroc! 

  Craciun fericit!”

  

”Sarbatorile cand vin,
  
Sa va fie cosul plin,
  
Sa aveti pe saturate,
  
Casa plina, sanatate, 

  Punga sa geama de bani,

  Mult noroc si La multi ani!”

  

”Bradul e impodobit,

  Mosul inca n-a sosit, 

  Incepeti sa colindati, 

  Si pe el sa-l asteptati.

  
Va veni la fiecare, 

  Cu cadouri si-o urare:
  
Un Craciun plin de iubire, 

  Sanatate, fericire, 

  Mult noroc si impliniri 

  Si ani plini de bucurii!”  “Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou, 

  Cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
  
Cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina, 

  Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
  
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, 

  Sanatate, belsug si impliniri!
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi!”


  Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

 6. Doina I.S. says:

  Craciun fericit, Maiestatii sale si familiei regale!

 7. Grig says:

  Craciun fericit alaturi de cei dragi si un An Nou plin de bucurii !!

 8. Maria Palliu says:

  La multi ani si Craciun fericit! Cu multa dragoste ,
  Maria Palliu
  Asociatia “Maria -iubire si sprijin”

 9. Sabina says:

  MULT RESPECT MAJESTATILOR VOASTRE ,SARBATORI FERICITE SI UN CRACIUN MINUNAT CU MULTA PACE SI LINISTE IN SULET!! Ma bucur ca am avut onoarea sa va cunosc MAJESTATE… MA INCLIN CU RESPECT EXCELENTEI VOATRE SI INTREGII FAMILII REGALE!!!! SA VA TINA BUNUL DUMNEZEU MULTI ANI FERICITI! IAR ALTETEI SALE REGALE PRINCIPESEI MARGARETA FIE CA BUNUL DUMNEZEU SA II OFERE, SANATATE ,VIATA LUNGA, NENUMARATE MOTIVE DE BUCURIE SI DE LINISTE SUFLETEASCA!!! MA BUCUR ca am avut ocazia sa O CUNOSC! ESTE UN CEL MAI CALD SI BLAND SUFLET DE PE PAMANT PE CARE EU L-AM INTALNIT! aseamana foarte mult cu mama mea care este acum in ceruri,aceias ochii albastri,fire si suflet bland si bun! II DORESC DIN SULET ALTETEI SALE SA O VEDEM CAT MAI REPEDE CU PUTINTA PE TRONUL ROMANIEI !!! As fi onorata sa imi acceptati prietenia pe facebook,pt.ca eu nu pot sa va trimit invitatie de prietenie,dar i-am promis ALTEI SALE ca o sa va dau invitaie de prietenie doar sa poata ALTETEA SA sa vada machiajele mele,imi cer scuze daca am greseli otografice eu doar de 8 ani sunt in Romania si am invatat limba Romana!!! Va multumesc anticipat!
CRACIUN FERICIT ALTETA!
  Cu profunda stima, 
Sabina

 10. Florina Butuliga says:

  ‎… oameni ADEVARATI care schimbà lumea cu ADEVARAT ,,, LA MULTI ANI 


 11. Nicolaie Silviu says:

  MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !

Pentru a readuce Romania cu tot ceeace inseamna ea pe calea normalitatii, adica la o societate in care Legea si Morala Crestina sa insemne ceva si sa fie respectata, este nevoie de cineva care sa redea Justitiei Libertatea, Independenta si Rolul pe care ea trebuie sa-l aiba intr-un Stat Democrat si Civilizat !
Justitia trebuie sa poata impune respectarea Legilor si Regulilor prin care Interesele Cetateanului si ale Natiunii sa poata fi protejate de abuzurile si tradarile unor Impostori care si-au subordonat intreaga Putere din Stat !

 12. Diana says:

  Am invatat ca cel mai pretios dar nu sunt banii si nici luxul, ci doar oamnenii care au un suflet mare si reactia lor in preajma sarbatorilor. Lucrurile simple au o valoare inestimabila pentru ca sunt facute cu suflet si daruire, merita apreciate, in preajma Craciunului va dorim ca de minunatul praznic al Craciunului sa fiti binecuvantati de Domnul cu sanatate si bucurii, iar in casa voastra sa fie fericire. Asemeni, Anul ce vine sa va aduca belsug si la ceasul cel mare de cumpana sa inchinati un pahar! LA MULTI ANI! Craciun Fericit sa Aveti
  Cu stima si respect Diana

 13. Reginald B. Vochitu says:

  SARBATORI FERICITE TIE SI FAMILIEI REGALE!

 14. Florina Butuliga says:

  Discursul susţinut pe 25 octombrie de Regele Mihai în Parlament a trezit monarhiştii la viaţă. Pe reţelele de socializare, la colţ de stradă ori în faţa televizoarelor ascultând vorbele Majestăţii Sale, mulţi români s-au declarat, de ziua Regelui, pro-monarhie., monarhul este suportul unităţii naţionale, mai ales când ţara traversează momente dificile: criză economică, ameninţări externe sau interne ori catastrofe naturale.Monarhiile europene au şi răbufniri republicane. Însă în Marea Britanie, mişcarea republicană a pierdut din popularitatea dobândită la sfârşitul secolului trecut. Astăzi, aproape 70% dintre britanici sunt “ataşaţi” de regalitate, potrivit unui sondaj realizat în aprilie, cu ocazia nunţii dintre Prinţul William şi Catherine Middleton.

 15. Romica Ionescu, Italia says:

  salvati-ne sunteti ultima speranta va dorim craciun fericit din italia

 16. Pascal Simina says:

  Uram familiei regale multa sanatate, impliniri si sarbatori fericite!

 17. Cornelia Galavan says:

  ALTETA VOASTRA VA DORIM CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI

 18. Ela Biciin says:

  SARBATORI FRUMOASE SA AVETI , URARI PENTRU INTREGA FAMILIE REGALA


 19. Costel Avramescu says:

  SARBATORI FERICITE !!!

 20. Goruian Nicoleta says:

  Sărbătoarea sfântă a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos să vă găsească sănătoși, fericiți și înconjurați de cei dragi sufletului vostru și să vă umple inimile de bucurie și speranță!

Crăciun fericit!

 21. Luciana Capusan says:

  ‎,, NU UITATI SA VA RUGATI IN FIECARE ZI , PENTRU CA NICI DUMNEZEU NU UITA SA VA TREZEASCA IN FIECARE DIMINEATA !”
RESPECTE..

 22. Florica Rozsa says:

  Craciun luminat si binecuvintat Majestatile voastre ,un An Nou fericit !

 23. Florina Butuliga says:

  Dumnezeu este Monarhul absolut. Monarhia este ideea lui Dumnezeu. Si e normal sa fie asa, pentru ca Dumnezeu este un Dumnezeu care nu se schimba de la o zi la alta, este un Dumnezeu al continuitatii, al perseverentei. Iata de ce, monarhia este superioara instabilitatii create de identificarile cu diferite culori politice din 5 in 5 ani. Omul se regaseste in Dumnezeu. Iata de ce, inca o data, omul are nevoie de un reper, de un rege, o fata a poporului intoarsa catre Dumnezeu. Acesta este monarhul –un dumnezeu prin care invatam sa ne raportam la adevaratul Iar asta inseamna modestie!

Monarhul e de la Dumnezeu, iar constitutia de la oameni.
.in timpul monarhiei romania a cunoscut cel mai mare progres economic,social si cultural…de cand a devenit repubica si mai ales si democratie(pe care ne-o doream) ce s-a intaplat cu inteligenta conducarorilor republicani?…ca au reusit sa distruga aceasta tara….si exemple mai sunt destule….civilizatia e in minoritate..

Republica a fost “inventata” de greci (Trivia: ghici ce mare filozof grec cocheta cu republica?).
dar, pentru ca toti se voiau sefi (cum unii se viseaza presedinti fara sa isi stie macar masura competentei prosti, dar multzi)

 24. L.L. says:

  Alteta

  Va rog sa primiti din partea mea si a sotiei urari de bine, sarbatori fericite si un an nou cu impliniri, liniste si bucurii.

  La multi ani binecuvintati!

  Cu respect,

  L.L.

 25. Angela says:

  Catre CASA REGALA,
  Excelentei Sale Regele Mihai I al Romaniei,
  Excelentei Sale Regina Ana,
  Alteta Sa Regala Principesa Margareta,
  Alteta Sa Regala Principele Radu,

  Anul 2013 sa va aduca multe bucurii, sanatate, impliniri si reusite.
  Sa aveti un an bun si sa stiti ca aveti mereu alaturi oameni care va admira si va sprijina,
  Din toata inima va trimit toate gandurile mele bune si va urez

  LA MULTI ANI!!!!

  Cu respect si adanca pretuire,

  Angela B.

 26. ZAH SORIN COSMIN says:

  La multi ani!
  Cu deosebita consideratie SORIN ZAH

 27. Liliana A. says:

  Doresc din toata inima Majestatilor Lor Regele Mihai si Regina Ana si intregii Case Regale a Romaniei un An Nou cu sanatate, incarcat de bucurii si impliniri!
  La multi ani!

  Cu deosebit respect si consideratie,
  Liliana Alupoaei

 28. Bogdan says:

  Un sincer La multi ani ! Multa sanatate Majestatii Sale Regelui Mihai si intregii Case Regale a Romaniei

  Cu deosebita consideratie si respect
  Bogdan

 29. Fam Acalfoae si Andreea says:

  Un an nou cu bucurie si sanatate!
  Bunul Dumnezeu si Preasfanta Sa Mama sa ne ocroteasca pe toti!
  La multi ani!

 30. George C. says:

  Dorim întregii familii regale,multă sănătate,fericire şi prosperitate.
  Fie ca la ceasul tainei şi al schimbării curcubeul cel sfânt să vă aureoleze virtuţile.
  La Mulţi Ani!
  Cu profund respect,
  George C.

 31. Tivadar Ion-Vasile, Cluj-Napoca says:

  LA MULTI ANI cu sanatate si prosperitate pentru intreaga Familie Regala, cat si pentru toti Romanii !

  Cu profund respect,
  Tivadar Ion-Vasile

 32. LA MULTI ANI 2013

 33. Bucur Gabriela says:

  La multi ani!Gabriela Bucur

 34. Carmen-Elena Potra says:

  Alteta Voastra,
  Va doresc un An Nou cu sanatate, belsug si prosperitate! Domnul sa va ocroteasca si sa va iubeasca!
Transmiteti, va rog, gandurile mele bune intregii Case Regale a Romaniei, sanatate Majestatilor si Altetelor Voastre Regale!
  Domnul sa fie bun cu noi si sa ne redea, dupa atata amar si suferinta, Regele!
  “La multi ani!”
  Cu deosebit respect,
Carmen-Elena Potra

 35. Ovidiu Teodorescu says:

  Adresez Altetei Voastre si Principesei Margareta, urarile mele de sanatate , fericire si numai bine cu ocazia Anului Nou . La Multi Ani ! Cu stima si consideratie , Ovidiu Teodorescu

 36. Doina Leibovici says:

  Anul 2013 sa va invaluie cu sanatate,mult noroc si spor in toate!La multi ani!

 37. Daniela C. says:

  E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani! Cu stima, Daniela

 38. Mary Radu says:

  La multi ani! Sarbatori fericite!
Ma bucur mult sa am acest privilegiu de a va ura un an nou bun si fericit!
Iar pentru Majestatea Sa Regele Mihai, mult respect si multi ani fericiti alaturi de poporul din Romania!

 39. Preot Dorin Kladni says:

  SARBATORI FERICITE , AN NOU PLIN DE IMPLINIRI ALTETA .
  Multumim de primirea frumoasa de la Savarsin , Preot Dorin Kladni ,dirijorul Corului Episcopal de la Deva .

 40. Andrei S. says:

  Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei
  Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei

  Altetele Voastre Regale,

  Am gasit o urare draguta pe care vi-o transmitem:
  Casa, casă să vă fie/, Masa, masă să rămâie /Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie,/ Să v-aducă veselie,/ Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere.
  La multi ani!

  Andrei S.

 41. Roxana Gabriela Mateescu says:

  LA MULTI ANI, FAMILIEI REGALE !

 42. Mandiuc Constantin says:

  La Multi Ani FAMILIEI REGALE si multa sanatate. http://www.youtube.com/watch?v=Qbqr4D7kCaE

 43. Dory says:

  Fie ca anul nou sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata. LA MULTI ANI

 44. mihaela vladut says:

  Urez FAMILIEI REGALE un AN NOU cu sanatate si multe impliniri pentru binele poporului roman .LA MULTI ANI !

 45. Romulus Dan Busnea says:

  Mesaj de Anul Nou

  Cu fiecare zi ce trece, se mai scurge din clepsidră un pic din timpul ce ne-a fost dat să-l trăim pe acest pământ, într-o viață dăruită nouă de Dumnezeu întru frumusețe, bucurie, înțelegere, iubire și iertare…
  ,,Viața este darul lui lui Dumnezeu pentru noi. Modul în care o trăim este darul pe care noi il facem lui Dumnezeu”, spunea unul dintre cei mai mari artiști ai lumii, Michelangelo Buonarotti.
  Am ajuns iarăși la răscruce de ani, acum la vreme de bilanț a unui an ce tocmai se încheie, un an care ne-a supus unor încercări parcă tot mai grele, un an în care forțele răului ne-au hărțuit parcă și mai mult, încleștându-se în jurul nostru ca tentaculele unei caracatițe. Trăim într-o lume tot mai încremenită în patimă și deșertăciune, iar omul, care a făcut din sine rostul său ultim încredințându-se puterii și bogăției lumești, nu mai este el însuși, nu mai trăiește în comuniune cu divinitatea.
  Situația în care se găsește omenirea în momentul de față, respectiv marea criză prin care trece și care a cuprins toate palierele vieții, de la cel economico-financiar până la cel moral-spiritual, devenind o criză globală, nu este altceva decât rezultanta fără tăgadă a creației umane din care lipsesc cele mai importante repere ale existenței sale invocate în Epistola Întâi către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, despre care am amintit și în mesajul meu de Crăciun, și fără de care, nimic nu e, nimic nu suntem…
  Era vorba despre Iubire, Nădejde și Credință…
  Și mai grav este faptul că omul zilelor noastre, nu numai că nu se mai iubește pe sine, dar nu îl mai iubește nici pe Dumnezeu și nici pe aproapele său, învățătura Sfântului Nicolae Velimirovici fiind una mai mult decât realistă, clară, umană: ,,Dacă izvoarele credinței sunt tulburi, și râurile sunt tulburi, pentru că așa sunt izvoarele și așa sunt râurile vieții multor, ale foarte multor oameni din vremile noastre. Chiar și cei ce s-au spălat îndată după naștere în preacuratul izvor al lui Hristos, au tulburat izvorul de lacrimi al Botezului cu felurite scurgeri murdare și otrăvitoare din spițeria filosofiei moderne și dintr-un astfel de izvor tulbure a plecat un râu tulbure. Izvor noroios, râu noroios; așa sunt dogmele tulburi ale credinței și dogmele tulburi ale purtării. Omul a început să creadă mai mult în om decât în Dumnezeu, a început să se poarte mai mult după poruncile oamenilor decât după poruncile lui Dumnezeu. Copilul s-a îndepărtat de poala părintelui său și s-a dus unde a văzut cu ochii- unde dacă nu în prăpastie? Aceasta s-a întâmplat și încă se mai întâmplă”. Pentru că, atunci când se pustiește iubirea, atunci dezbinarea, neputința și nemernicia, împărățesc în lume. După atâtea lucruri necurate întâmplate în vremurile din urmă, ne aflăm din păcate, într-o direcție inversă sensului real al dezvoltării umane, avem de-a face cu regresul către o epocă a barbariei care evoluează spre multă violență și ură, și în care, tendința oricărei cunoașteri echivalează cu tendința de a ne substitui lui Dumnezeu, de a-l exclude pe Dumnezeu din viețile noastre, de a afirma pur și simplu, identitatea noastră cu cea a lui Dumnezeu. ,,Este mai uşor pentru omul cel muritor să măsoare adâncimile mării şi înălţimile cerului înstelat, decât să măsoare adâncul şi înălţimea înţelepciunii Dumnezeieşti care vine din voia cerului pentru mântuirea omului. De aceea se află cu mult mai mulţi fii ai oamenilor care se dăruiesc mai degrabă celei dintâi decât celei de-a doua lucrări. Mai mulţi sunt aceia care fac iscodire cu ochii lor decât cu duhul lor. Ceea ce iscodesc ochii pare mai mare, dar, de fapt, ceea ce cercetează duhul este nespus mai larg şi mai adânc şi mai lung. Fiindcă Duhul toate le cercetează, chiar şi adâncurile lui Dumnezeu” (I Corinteni 2:10).
  Să încercăm așadar, până nu e prea târziu, să săvârșim orice strădanie ce ne stă în putință pentru a ne ajuta și pentru a-i ajuta pe toți cei ce se găsesc încă în întuneric și suferință. Dumnezeu ne-a arătat și ne arată în fiecare zi care este Calea, Adevărul și Viața, ne-a dat libertatea de a alege între bine și rău, de a fi noi înșine așa cum ne-a îndemnat El…
  Să pășim în Noul An cu încredere, privind spre lumina binecuvântării Lui Dumnezeu, care ne este mereu alături; să-L iubim și să ne iubim unii pe alții, întrucât avem cu toții nevoie de mai multă Iubire… Doar așa vom reuși, căci în final, totul depinde de noi, de purtarea noastră, de gândul și sufletul nostru…
  Cu multă iubire tuturor, LA MULȚI ANI!
  Romulus Dan Busnea, în Ajun de An Nou, 31 decembrie, 2012

 46. C. Saccaro says:

  I ADMIRE , IT S THE LAND OD MY GRAND PARENTS ……. ROMANIA IS A JEWEL IN HERSELF , 
BEST WISH . 

C . SACCARO FROM BELGIUM NOW.

 47. Dumitru says:

  Dumnezeu sa binecuvinteze pe Regele Mihai, Regina Ana si inteaga Familie Regala !

 48. Magda Bafane says:

  La Multi Ani , 2013 !!!

 49. Victoria Ion says:

  SARBATORI FERICITE intregii Case regale,ani frumosi inainte cu sanatate,in primul rind,si toate cele bune.cu consideratie

 50. Georgeta Badicu says:

  SANATATE SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI….. LA MULTI ANI!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50325252
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate